Kevin De Bruyne hervatte maandag de groeptraining na zijn neus- en oogkasbreuk. Jan Vertonghen, die in de openingswedstrijd tegen Rusland een enkelblessure opliep, bleef de voorbije dagen binnen. Het duo reist dus mee af naar Denemarken, wat er lijkt op te wijzen dat ze fit zijn bevonden voor de wedstrijd. Vertonghen stak richting de fotograaf alvast zijn duim in de lucht.

De Duivels gaan in Kopenhagen op zoek naar hun tweede zege, na een vlotte 3-0 overwinning in de opener in Sint-Petersburg tegen Rusland. Denemarken verloor voor eigen fans zijn eerste wedstrijd tegen Finland (0-1), al werd de partij helemaal overschaduwd door de hartstilstand van Christian Eriksen, die op het veld gereanimeerd moest worden.

Kevin De Bruyne hervatte maandag de groeptraining na zijn neus- en oogkasbreuk. Jan Vertonghen, die in de openingswedstrijd tegen Rusland een enkelblessure opliep, bleef de voorbije dagen binnen. Het duo reist dus mee af naar Denemarken, wat er lijkt op te wijzen dat ze fit zijn bevonden voor de wedstrijd. Vertonghen stak richting de fotograaf alvast zijn duim in de lucht. De Duivels gaan in Kopenhagen op zoek naar hun tweede zege, na een vlotte 3-0 overwinning in de opener in Sint-Petersburg tegen Rusland. Denemarken verloor voor eigen fans zijn eerste wedstrijd tegen Finland (0-1), al werd de partij helemaal overschaduwd door de hartstilstand van Christian Eriksen, die op het veld gereanimeerd moest worden.