Het Koning Boudewijnstadion was voor België - Schotland, de vierde WK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels, bijzonder snel uitverkocht. De Duivels dagen hun fans daarom uit om in de huiskamer of op café dezelfde sfeer van het stadion in Brussel te creëren. Concreet willen ze voor hun derde 'Duiveluitdaging' 1.000 Koning Boudewijnstadions.

Op de facebookpagina van de Rode Duivels kan iedereen een stadion registreren. Wie een naam kiest en zijn postcode opgeeft kan zijn vrienden al beginnen uitnodigen en starten met het verbouwen van de woonkamer. Op de dag van de wedstrijd moet dan alleen nog voor voldoende zitplaatsen en de juiste sfeer gezorgd worden.

Alle geregistreerde stadions verschijnen per postcode op een interactieve kaart die permanent geüpdatet wordt.

Als de uitdaging geslaagd is, geven de Rode Duivels als tegenprestatie een exclusieve en grappige rondleiding in hun huis: het Koning Boudewijnstadion. Die wordt op op 16 oktober uitgezonden.

Eerder werden de eerste twee uitdagingen: België rood kleuren en 500.000 decibel verzamelen, ruimschoots gehaald. (Belga/KVDA)

Het Koning Boudewijnstadion was voor België - Schotland, de vierde WK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels, bijzonder snel uitverkocht. De Duivels dagen hun fans daarom uit om in de huiskamer of op café dezelfde sfeer van het stadion in Brussel te creëren. Concreet willen ze voor hun derde 'Duiveluitdaging' 1.000 Koning Boudewijnstadions. Op de facebookpagina van de Rode Duivels kan iedereen een stadion registreren. Wie een naam kiest en zijn postcode opgeeft kan zijn vrienden al beginnen uitnodigen en starten met het verbouwen van de woonkamer. Op de dag van de wedstrijd moet dan alleen nog voor voldoende zitplaatsen en de juiste sfeer gezorgd worden. Alle geregistreerde stadions verschijnen per postcode op een interactieve kaart die permanent geüpdatet wordt. Als de uitdaging geslaagd is, geven de Rode Duivels als tegenprestatie een exclusieve en grappige rondleiding in hun huis: het Koning Boudewijnstadion. Die wordt op op 16 oktober uitgezonden. Eerder werden de eerste twee uitdagingen: België rood kleuren en 500.000 decibel verzamelen, ruimschoots gehaald. (Belga/KVDA)