Lukaku schreef eerder al op zijn Twitteraccount 'Time to write a new chapter' (tijd voor een nieuw hoofdstuk) met daarbij een foto van zichzelf met de duim omhoog.

Lukaku krijgt een contract voor vijf seizoenen en een salaris van 75.000 pond (95.000 euro) per week bij Everton, dat 35 miljoen euro betaalt voor de Rode Duivel. Eerder had Chelsea gezegd dat het 38 miljoen voor Lukaku wilde.

Concurrentie

Lukaku, die bij zijn ex-club Anderlecht zijn conditie onderhield, leek bij Chelsea weinig toekomst te hebben. Met onder anderen Fernando Torres en nieuwkomers Didier Drogba en Diego Costa is de concurrentie voorin bij The Blues loodzwaar.

Naar verluidt kon 'Big Rom' ook rekenen op belangstelling van andere Europese subtoppers als Tottenham en Liverpool in Engeland en Wolfsburg in Duitsland.

Lukaku schreef eerder al op zijn Twitteraccount 'Time to write a new chapter' (tijd voor een nieuw hoofdstuk) met daarbij een foto van zichzelf met de duim omhoog.Lukaku krijgt een contract voor vijf seizoenen en een salaris van 75.000 pond (95.000 euro) per week bij Everton, dat 35 miljoen euro betaalt voor de Rode Duivel. Eerder had Chelsea gezegd dat het 38 miljoen voor Lukaku wilde.Lukaku, die bij zijn ex-club Anderlecht zijn conditie onderhield, leek bij Chelsea weinig toekomst te hebben. Met onder anderen Fernando Torres en nieuwkomers Didier Drogba en Diego Costa is de concurrentie voorin bij The Blues loodzwaar.Naar verluidt kon 'Big Rom' ook rekenen op belangstelling van andere Europese subtoppers als Tottenham en Liverpool in Engeland en Wolfsburg in Duitsland.