Na de dinsdagtraining kwam Ronald Vargas, die op stage in Belek een erg goede indruk maakte, melden aan coach John van den Brom dat hij last had van de adductoren.
De Nederlander reageerde bezorgd: "Het gaat op en af met Vargas. Dat is niet leuk voor de speler, maar ook niet voor mij. We weten niet wanneer hij er helemaal terug zal staan. En we kunnen hem goed gebruiken op dit moment."

Of Anderlecht hem überhaupt nog zal kunnen gebruiken dit seizoen is niet zeker, want volgens het Spaanse Marca is Betis erg geïnteresseerd in de 26-jarige Venezolaan.

Ironisch genoeg raakte ongeveer rond dezelfde tijd bekend dat de fans van Anderlecht het doelpunt van Vargas tegen Lierse tot mooiste Anderlechtgoal van 2012 verkozen. Bekijk hier nog eens de tien genomineerden:

Na de dinsdagtraining kwam Ronald Vargas, die op stage in Belek een erg goede indruk maakte, melden aan coach John van den Brom dat hij last had van de adductoren. De Nederlander reageerde bezorgd: "Het gaat op en af met Vargas. Dat is niet leuk voor de speler, maar ook niet voor mij. We weten niet wanneer hij er helemaal terug zal staan. En we kunnen hem goed gebruiken op dit moment." Of Anderlecht hem überhaupt nog zal kunnen gebruiken dit seizoen is niet zeker, want volgens het Spaanse Marca is Betis erg geïnteresseerd in de 26-jarige Venezolaan. Ironisch genoeg raakte ongeveer rond dezelfde tijd bekend dat de fans van Anderlecht het doelpunt van Vargas tegen Lierse tot mooiste Anderlechtgoal van 2012 verkozen. Bekijk hier nog eens de tien genomineerden: