Na het eerbetoon voor de wedstrijd volgde na minuut vier, het rugnummer van Mertens, nog eens een minuut applaus.

Bij de rust stond Westerlo 3-0 voor in 't Kuipke, dankzij doelpunten van Jarno Molenberghs (24e) en Mich Apau (29e) en een owngoal van Evariste Ngolok (33e). In de tweede periode knokte Lokeren zich terug in de wedstrijd. Cyriel Desser (56e) en Killian Overmeire (65e) brachten de bezoekers terug tot 3-2. Na de 4-2 van Jean Romaric Kevin Koffi (72e) zorgde Besart Abdurahimi (77e) ervoor dat het toch tot het einde spannend bleef.

Ondanks de nederlaag behield Lokeren de leiding in PO IIB. Het wordt nu wel op de voet gevolgd door Moeskroen-Péruwelz, dat een 0-1 zege boekte in Oostende. In de 49e minuut vond Sylvio Ronny Rodelin daar als enige de weg naar het doel.

Lokeren heeft 10 punten, Moeskroen-Péruwelz 9, Oostende 6 en Westerlo 4. Volgende week ontvangt Lokeren Oostende op de laatste speeldag en neemt Moeskroen-Péruwelz het in eigen huis tegen Westerlo op.

(Belga/RR)

Na het eerbetoon voor de wedstrijd volgde na minuut vier, het rugnummer van Mertens, nog eens een minuut applaus. Bij de rust stond Westerlo 3-0 voor in 't Kuipke, dankzij doelpunten van Jarno Molenberghs (24e) en Mich Apau (29e) en een owngoal van Evariste Ngolok (33e). In de tweede periode knokte Lokeren zich terug in de wedstrijd. Cyriel Desser (56e) en Killian Overmeire (65e) brachten de bezoekers terug tot 3-2. Na de 4-2 van Jean Romaric Kevin Koffi (72e) zorgde Besart Abdurahimi (77e) ervoor dat het toch tot het einde spannend bleef. Ondanks de nederlaag behield Lokeren de leiding in PO IIB. Het wordt nu wel op de voet gevolgd door Moeskroen-Péruwelz, dat een 0-1 zege boekte in Oostende. In de 49e minuut vond Sylvio Ronny Rodelin daar als enige de weg naar het doel. Lokeren heeft 10 punten, Moeskroen-Péruwelz 9, Oostende 6 en Westerlo 4. Volgende week ontvangt Lokeren Oostende op de laatste speeldag en neemt Moeskroen-Péruwelz het in eigen huis tegen Westerlo op.(Belga/RR)