RSC Anderlecht is op zoek naar een nieuwe spits en heeft volgens verschillende media zijn oog laten vallen op de Pool Arkadiusz Milik (18). Door de schorsing van Dieumerci Mbokani en de vertrouwenscrisis van Tom De Sutter werd het spitsenprobleem van RSC Anderlecht in de jongste matchen pijnlijk duidelijk. Bovendien is Mbokani in januari lange tijd niet inzetbaar omdat hij met Congo deelneemt aan de Africa Cup.

Polen

Paars-wit is daarom naarstig op zoek naar een extra aanvaller. Trainer John van den Brom werd gisteren op de persconferentie naar aanleiding van de competitiewedstrijd vervangen door zijn assistent Besnik Hasi, omdat hij samen met manager Herman Van Holsbeeck naar Polen is.

Verschillende media melden dat RSC Anderlecht zijn oog heeft laten vallen de Arkadiusz Milik, de 18-jarige aanvaller van Gornik Zabrze.

Milik maakte dit seizoen al zes doelpunten in acht wedstrijden. Op 12 oktober debuteerde hij voor de Poolse nationale ploeg tegen Zuid-Afrika.

Bekijk twee compilatiefilmpjes:

Concurrentie

De concurrentie voor Anderlecht is echter niet min. Milik, die al de nieuwe Robert Lewandowski genoemd wordt, wekte naar verluidt ook al de interesse van onder andere Aston Villa, Everton Lyon en Udinese.

Een alternatief voor Milik is diens Burkinese ploegmaat Préjuce Nakoulma (25). Nadeel is echter dat hij net als Dieumerci Mbokani in januari Africa Cup-verplichtingen heeft. (KVDA)

RSC Anderlecht is op zoek naar een nieuwe spits en heeft volgens verschillende media zijn oog laten vallen op de Pool Arkadiusz Milik (18). Door de schorsing van Dieumerci Mbokani en de vertrouwenscrisis van Tom De Sutter werd het spitsenprobleem van RSC Anderlecht in de jongste matchen pijnlijk duidelijk. Bovendien is Mbokani in januari lange tijd niet inzetbaar omdat hij met Congo deelneemt aan de Africa Cup. Polen Paars-wit is daarom naarstig op zoek naar een extra aanvaller. Trainer John van den Brom werd gisteren op de persconferentie naar aanleiding van de competitiewedstrijd vervangen door zijn assistent Besnik Hasi, omdat hij samen met manager Herman Van Holsbeeck naar Polen is. Verschillende media melden dat RSC Anderlecht zijn oog heeft laten vallen de Arkadiusz Milik, de 18-jarige aanvaller van Gornik Zabrze. Milik maakte dit seizoen al zes doelpunten in acht wedstrijden. Op 12 oktober debuteerde hij voor de Poolse nationale ploeg tegen Zuid-Afrika. Bekijk twee compilatiefilmpjes: Concurrentie De concurrentie voor Anderlecht is echter niet min. Milik, die al de nieuwe Robert Lewandowski genoemd wordt, wekte naar verluidt ook al de interesse van onder andere Aston Villa, Everton Lyon en Udinese. Een alternatief voor Milik is diens Burkinese ploegmaat Préjuce Nakoulma (25). Nadeel is echter dat hij net als Dieumerci Mbokani in januari Africa Cup-verplichtingen heeft. (KVDA)