Eerder deze week circuleerden op sociale media al foto's met de nieuwe banner 'Lotto Park' aan de voorzijde van het stadion. Even later werd de naam afgedekt. De Nationale Loterij is sinds vorig seizoen één van de hoofdsponsors van Anderlecht.

Anderlecht treedt al sinds 1983 aan in het Constant Vanden Stockstadion. Constant Vanden Stock, in 2008 overleden, was van 1971 tot 1996 voorzitter van de club.

Links: Constant Vanden Stock, belgaimage
Links: Constant Vanden Stock © belgaimage

Van 1917 tot 1983 speelde de Belgische recordkampioen nabij het Astridpark in het Émile Verséstadion, een verwijzing naar de eerste weldoener van de Brusselse club.

In het kader van een grondige renovatie van het stadion werd het bouwwerk 36 jaar geleden naar Constant Vanden Stock vernoemd.

De verkoop van de stadionnaam levert clubs extra inkomsten op. In België gingen AA Gent (Ghelamco Arena), Racing Genk (Luminus Arena), KV Mechelen (AFAS Stadion) en KV Oostende (Versluys Arena) Anderlecht voor.

Eerder deze week circuleerden op sociale media al foto's met de nieuwe banner 'Lotto Park' aan de voorzijde van het stadion. Even later werd de naam afgedekt. De Nationale Loterij is sinds vorig seizoen één van de hoofdsponsors van Anderlecht.Anderlecht treedt al sinds 1983 aan in het Constant Vanden Stockstadion. Constant Vanden Stock, in 2008 overleden, was van 1971 tot 1996 voorzitter van de club.Van 1917 tot 1983 speelde de Belgische recordkampioen nabij het Astridpark in het Émile Verséstadion, een verwijzing naar de eerste weldoener van de Brusselse club. In het kader van een grondige renovatie van het stadion werd het bouwwerk 36 jaar geleden naar Constant Vanden Stock vernoemd. De verkoop van de stadionnaam levert clubs extra inkomsten op. In België gingen AA Gent (Ghelamco Arena), Racing Genk (Luminus Arena), KV Mechelen (AFAS Stadion) en KV Oostende (Versluys Arena) Anderlecht voor.