Dat schrijft De Morgen woensdag. De zender van Rupert Murdoch heeft de Belgische uitzendrechten voor het Duitse voetbal al bij Telenet weggesnoept. Vanaf midden 2015 mag Fox de Duitse competitie twee seizoenen lang exclusief in ons land uitzenden.

Volgend voorjaar komen ook de Belgische voetbalrechten op de markt en bij de Pro League valt te horen dat Fox wel degelijk geïnteresseerd is. Vertegenwoordigers van de vereniging van Belgische profclubs zaten al verschillende leren met de mediagroep rond de tafel.

In augustus van dit jaar startte Fox zowel in Italië als Nederland met een eigen kanaal dat vooral voetbal programmeert.(Belga/TV)

Dat schrijft De Morgen woensdag. De zender van Rupert Murdoch heeft de Belgische uitzendrechten voor het Duitse voetbal al bij Telenet weggesnoept. Vanaf midden 2015 mag Fox de Duitse competitie twee seizoenen lang exclusief in ons land uitzenden. Volgend voorjaar komen ook de Belgische voetbalrechten op de markt en bij de Pro League valt te horen dat Fox wel degelijk geïnteresseerd is. Vertegenwoordigers van de vereniging van Belgische profclubs zaten al verschillende leren met de mediagroep rond de tafel. In augustus van dit jaar startte Fox zowel in Italië als Nederland met een eigen kanaal dat vooral voetbal programmeert.(Belga/TV)