Hij maakte het nieuws bekend in een originele videoboodschap. Vormer wordt in de video opgevoerd als een deelnemer aan de tv-quiz 'De slimste mens ter wereld'. Op de vraag wat hij over Ruud Vormer kan vertellen, antwoordt de middenvelder: 'Hollander; gel; Ruud, Ruud, Ruud ... én bijgetekend tot 2020'.

De 27-jarige Vormer speelt sinds september 2014 voor Club Brugge. Hij had nog een contract tot 2017. De verdedigende middenvelder, inmiddels een vaste waarde bij blauwzwart, heefte een verleden bij AZ, Roda en Feyenoord, waar Club hem weghaalde.

Hij maakte het nieuws bekend in een originele videoboodschap. Vormer wordt in de video opgevoerd als een deelnemer aan de tv-quiz 'De slimste mens ter wereld'. Op de vraag wat hij over Ruud Vormer kan vertellen, antwoordt de middenvelder: 'Hollander; gel; Ruud, Ruud, Ruud ... én bijgetekend tot 2020'.De 27-jarige Vormer speelt sinds september 2014 voor Club Brugge. Hij had nog een contract tot 2017. De verdedigende middenvelder, inmiddels een vaste waarde bij blauwzwart, heefte een verleden bij AZ, Roda en Feyenoord, waar Club hem weghaalde.