Het is de Franstalige krant La Capitale die de zeepbel doorprikte door het indrukwekkende 'palmares' aan faillissementen dat Dereine op zijn conto heeft af te drukken.

White Star verkeert nu in dusdanig slechte papieren dat de kans steeds groter wordt dat het weldra de boeken dicht moet doen. De schulden en achterstallige betalingen worden geraamd op 400.000 euro, en ongeveer eenzelfde bedrag is nog eens nodig om dit seizoen uit te doen (eindronde inbegrepen).

De spelers zijn ondertussen al maanden niet meer uitbetaald, sommigen kunnen hun hypotheekleningen niet meer afbetalen en dreigen in financiële problemen te komen. Een trieste vaststelling als je bedenkt dat er afgelopen winter nog sprake was van een succesverhaal in het Fallonstadion.

Momenteel worden verschillende pistes onderzocht voor een nieuwe overname van de club. In afwachting van een oplossing toonde Eric Bott, schepen van Sport in Sint-Lambrechts-Woluwe, zich bereid om financieel tussen te komen. Zo zou bijvoorbeeld het OCMW een noodfonds kunnen vrijmaken voor de spelers van White Star Woluwe.

Het is de Franstalige krant La Capitale die de zeepbel doorprikte door het indrukwekkende 'palmares' aan faillissementen dat Dereine op zijn conto heeft af te drukken.White Star verkeert nu in dusdanig slechte papieren dat de kans steeds groter wordt dat het weldra de boeken dicht moet doen. De schulden en achterstallige betalingen worden geraamd op 400.000 euro, en ongeveer eenzelfde bedrag is nog eens nodig om dit seizoen uit te doen (eindronde inbegrepen).De spelers zijn ondertussen al maanden niet meer uitbetaald, sommigen kunnen hun hypotheekleningen niet meer afbetalen en dreigen in financiële problemen te komen. Een trieste vaststelling als je bedenkt dat er afgelopen winter nog sprake was van een succesverhaal in het Fallonstadion. Momenteel worden verschillende pistes onderzocht voor een nieuwe overname van de club. In afwachting van een oplossing toonde Eric Bott, schepen van Sport in Sint-Lambrechts-Woluwe, zich bereid om financieel tussen te komen. Zo zou bijvoorbeeld het OCMW een noodfonds kunnen vrijmaken voor de spelers van White Star Woluwe.