In de eerste helft waren grote kansen schaars. Makarenko kreeg even voor rust de grootste kans op de 1-0, maar hij knalde op de lat. Lokeren klom snel na de pauze op voorsprong. Voormalig Anderlecht-speler Olivier Deschacht, uitgerekend hij, kopte de Oost-Vlamingen op een hoekschop op 0-1. Anderlecht reageerde snel, en Dimata tekende voor de gelijkmaker. Paars-wit drong vervolgens nog aan, maar kon de bezoekende defensie niet meer in de problemen brengen.

Anderlecht kan zo opnieuw niet winnen en staat met 24 punten op de vierde plaats. Lokeren, dat na het ontslag van Peter Maes met interim Arnar Vidarsson aan het hoofd speelde, is vijftiende met zeven punten. Alleen Zulte Waregem, dat later donderdag Standard ontvangt, doet slechter met zes punten.

In de eerste helft waren grote kansen schaars. Makarenko kreeg even voor rust de grootste kans op de 1-0, maar hij knalde op de lat. Lokeren klom snel na de pauze op voorsprong. Voormalig Anderlecht-speler Olivier Deschacht, uitgerekend hij, kopte de Oost-Vlamingen op een hoekschop op 0-1. Anderlecht reageerde snel, en Dimata tekende voor de gelijkmaker. Paars-wit drong vervolgens nog aan, maar kon de bezoekende defensie niet meer in de problemen brengen.Anderlecht kan zo opnieuw niet winnen en staat met 24 punten op de vierde plaats. Lokeren, dat na het ontslag van Peter Maes met interim Arnar Vidarsson aan het hoofd speelde, is vijftiende met zeven punten. Alleen Zulte Waregem, dat later donderdag Standard ontvangt, doet slechter met zes punten.