Enkele Engelse media melden dat Manchester United een oogje heeft laten vallen op Rode Duivel Simon Mignolet, als opvolger voor de Spanjaard David De Gea.

De 21-jarige David De Gea, die in 2011 de overstap maakte van Atletico Madrid, is niet meer zeker van een basisplaats bij Manchester United. Hij wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, dat hem als opvolger voor Iker Casillas ziet.

Mignolet speelt sinds 2010 voor Sunderland en doet het momenteel uitstekend in de Premier League. Dat is ook Manchester United-manager Alex Ferguson niet ontgaan.

Over de vermeende interesse van de Red Devils zegt Mignolet in Het Nieuwsblad: "Ik heb dat ook gelezen op internet. Ik weet er niets van. Het is natuurlijk leuk om aan zo'n groot team gelinkt te worden, maar ik zit goed bij Sunderland." (KVDA)

Enkele Engelse media melden dat Manchester United een oogje heeft laten vallen op Rode Duivel Simon Mignolet, als opvolger voor de Spanjaard David De Gea. De 21-jarige David De Gea, die in 2011 de overstap maakte van Atletico Madrid, is niet meer zeker van een basisplaats bij Manchester United. Hij wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, dat hem als opvolger voor Iker Casillas ziet. Mignolet speelt sinds 2010 voor Sunderland en doet het momenteel uitstekend in de Premier League. Dat is ook Manchester United-manager Alex Ferguson niet ontgaan. Over de vermeende interesse van de Red Devils zegt Mignolet in Het Nieuwsblad: "Ik heb dat ook gelezen op internet. Ik weet er niets van. Het is natuurlijk leuk om aan zo'n groot team gelinkt te worden, maar ik zit goed bij Sunderland." (KVDA)