Slavisa Stojanovic (44), die Servische roots heeft, coachte vorig seizoen Rode Ster Belgrado naar de landstitel in Servië.

Hij begon zijn trainerscarrière al op 29-jarige leeftijd. Hij coachte enkele clubs in Slovenië, werd assistent-bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten, was bondscoach van Slovenië en volgde vorige zomer Ricardo Sa Pinto op bij Rode Ster Belgrado.

Stojanovic zou een voorakkoord hebben bereikt met voorzitter Maged Samy zonder inspraak van Radzinski. Vanmiddag wordt hij voorgesteld. Hij zou ook een T2 meebrengen.

De huidige assistenten, Daniel Simmes en Alfons Arts, kregen van Radzinski te horen dat een van hen plaats moet ruimen.

Slavisa Stojanovic (44), die Servische roots heeft, coachte vorig seizoen Rode Ster Belgrado naar de landstitel in Servië. Hij begon zijn trainerscarrière al op 29-jarige leeftijd. Hij coachte enkele clubs in Slovenië, werd assistent-bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten, was bondscoach van Slovenië en volgde vorige zomer Ricardo Sa Pinto op bij Rode Ster Belgrado.Stojanovic zou een voorakkoord hebben bereikt met voorzitter Maged Samy zonder inspraak van Radzinski. Vanmiddag wordt hij voorgesteld. Hij zou ook een T2 meebrengen. De huidige assistenten, Daniel Simmes en Alfons Arts, kregen van Radzinski te horen dat een van hen plaats moet ruimen.