Uit een brede selectie van meer dan dertig spelers koos Clubtrainer Juan Carlos Garrido vanmiddag achttien spelers en daar is de IJslander niet bij. Garrido: "Ik kies voor wat ik de beste achttien van de kern vind. Ik ben zeer blij met wat ze de voorbije twee weken hebben getoond op training. De Sutter, Lestienne, Odjidja, Meunier, ze staan allemaal wat verder in hun niveau. De kwaliteit op training is gestegen."

De Pool Sobota is fit en conditioneel in orde, hij maakt normaal morgen zijn debuut. "Hij kan links én rechts spelen, dat is een voordeel", aldus de Spaanse coach.

Geen Gudjohnsen dus, maar ook geen plaats voor Tom Högli. De Noorse verdediger kreeg dinsdag in de interland tegen Zwitserland een ferme tik tegen het hoofd. In samenspraak met de dokters van de nationale ploeg werd beslist om de rechtsachter nog een paar dagen in zijn land te houden. Högli mag immers even niet vliegen. Doelman Matt Ryan, de voorbije dagen ziek, kan spelen.

Uit een brede selectie van meer dan dertig spelers koos Clubtrainer Juan Carlos Garrido vanmiddag achttien spelers en daar is de IJslander niet bij. Garrido: "Ik kies voor wat ik de beste achttien van de kern vind. Ik ben zeer blij met wat ze de voorbije twee weken hebben getoond op training. De Sutter, Lestienne, Odjidja, Meunier, ze staan allemaal wat verder in hun niveau. De kwaliteit op training is gestegen." De Pool Sobota is fit en conditioneel in orde, hij maakt normaal morgen zijn debuut. "Hij kan links én rechts spelen, dat is een voordeel", aldus de Spaanse coach.Geen Gudjohnsen dus, maar ook geen plaats voor Tom Högli. De Noorse verdediger kreeg dinsdag in de interland tegen Zwitserland een ferme tik tegen het hoofd. In samenspraak met de dokters van de nationale ploeg werd beslist om de rechtsachter nog een paar dagen in zijn land te houden. Högli mag immers even niet vliegen. Doelman Matt Ryan, de voorbije dagen ziek, kan spelen.