Sonck nog steeds op zoek naar club op hoogste niveau

© IMAGEGLOBE

Het seizoen is al flink op dreef, maar nog steeds zit Wesley Sonck zonder club. Een paar weken geleden bedankte de spits nog voor een Hongaars avontuur bij Ujpest. Sport/Voetbalmagazine vroeg zich af waarom?

Wesley Sonck: “Er zijn veel voetballers in mijn geval, maar wellicht niet zoveel spelers met mijn palmares. Ik ben nog steeds op zoek naar een club op het hoogste niveau. Met het Hongaarse Ujpest stonden we dicht bij een akkoord, maar er bleken op het laatste dingen niet in orde. Zaken die eerder beloofd werden, ik ga daar verder niet op in. En je kent me: als dat het geval is, houdt het voor mij op.”

Sonck gelooft er nog steeds in, maar beseft dat het steeds moeilijker wordt. “Afzakken wil ik niet, ik wil op het hoogste niveau spelen. Fit probeer ik te blijven door drie keer per week mee te trainen met vierdeklasser Appelterre waar mijn broer speelt. Verder probeer ik ook drie keer per week individueel aan intervaltraining te doen. Wat ik wel mis, is wedstrijdritme. Daarom mag deze situatie voor mij ook niet té lang blijven duren.” (PTK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content