Sport/Voetbalmagazine pakt deze week uit met drie mooie Esseveeverhalen:

1.Een dubbelinterview Willy Naessens en Francky Dury. De CEO en de trainer kijken terug op het succesverhaal dat ze al jarenlang schrijven aan de Gaverbeek.

2.Reconcstructie van de bekerfinale van 2006. Acht jaar geleden won Zulte Waregem al eens de beker tegen Excelsior Moeskroen. Hoe leefden de ploeg toen toe naar de finale en wat is er geworden van de bekerhelden van toen?

3.Reportage in Zulte. Dankzij de fusie met SV Waregem heeft de kleine gemeente zich op de voetbalkaart gezet in België. Sport/Voetbalmagazine trok ernaartoe.

Sport/Voetbalmagazine pakt deze week uit met drie mooie Esseveeverhalen:1.Een dubbelinterview Willy Naessens en Francky Dury. De CEO en de trainer kijken terug op het succesverhaal dat ze al jarenlang schrijven aan de Gaverbeek.2.Reconcstructie van de bekerfinale van 2006. Acht jaar geleden won Zulte Waregem al eens de beker tegen Excelsior Moeskroen. Hoe leefden de ploeg toen toe naar de finale en wat is er geworden van de bekerhelden van toen?3.Reportage in Zulte. Dankzij de fusie met SV Waregem heeft de kleine gemeente zich op de voetbalkaart gezet in België. Sport/Voetbalmagazine trok ernaartoe.