1. Frank Acheampong (Anderlecht): de jonge Ghanees scoorde deze week niet, maar gaf wel een fraaie assist. Het paars-witte publiek smult van de lichtvoetige middenvelder.

2. Bjorn Ruytinx (OH Leuven): sloot een woelige week, waarin hij met een vertrek dreigde, af met een winning goal tegen Lokeren. Mede dankzij zijn strijdlust wist de Leuvense publiekslieveling bij zijn invalbeurt meteen de wedstrijd te doen kantelen.

3. Matías Suárez (Anderlecht): scoorde drie keer tegen Charleroi nadat hij de eerste vier speeldagen met zichzelf leek te worstelen.

4. Nicklas Pedersen (AA Gent): de Deen liet in het Jan Breydelstadion mooie dingen zien en maakt voetbal zeer eenvoudig. Een kwaliteit.

5. António Eduardo Pereira dos Santos 'Kanu' (Standard): zorgde in het tussenseizoen voor onrust door met interesse van Anderlecht te schermen, maar staat intussen gewoon opnieuw pal in de verdediging van de Rouches. Scoorde ook tegen Bergen.

6. Benji De Ceulaer (Racing Genk): toonde veel werkkracht. Hij infiltreerde goed op de doorsteekpas van Mboyo om de beslissende 1-0 tussen de benen van Delle binnen te schieten.

7. Mats Rits (KV Mechelen): heerste een uur lang op het middenveld. Betrokken in de opbouw van het eerste doelpunt en auteur van het tweede.

8. Evariste Ngolok (OH Leuven): voor de rust niet altijd even zuiver in de passing, maar was wel de enige op het middenveld die initiatief durfde nemen (Geraerts was onzichtbaar) en met de 1-1 zijn ploeg op weg zette naar een eerste zege.

9. Tom Høgli (Club Brugge) was zo verrast dat hij scoorde, dat hij vergat te vieren. Gaf achteraf toe dat hij ook geen manier heeft om te vieren, omdat hij zelden scoort.

10. Ibrahima Cissé (Standard): de negentienjarige Guineese Belg speelde net zoals op de openingsspeeldag met veel flair op het middenveld. Beloftencoach Johan Walem keek aandachtig toe vanuit de tribune.

1. Frank Acheampong (Anderlecht): de jonge Ghanees scoorde deze week niet, maar gaf wel een fraaie assist. Het paars-witte publiek smult van de lichtvoetige middenvelder. 2. Bjorn Ruytinx (OH Leuven): sloot een woelige week, waarin hij met een vertrek dreigde, af met een winning goal tegen Lokeren. Mede dankzij zijn strijdlust wist de Leuvense publiekslieveling bij zijn invalbeurt meteen de wedstrijd te doen kantelen. 3. Matías Suárez (Anderlecht): scoorde drie keer tegen Charleroi nadat hij de eerste vier speeldagen met zichzelf leek te worstelen. 4. Nicklas Pedersen (AA Gent): de Deen liet in het Jan Breydelstadion mooie dingen zien en maakt voetbal zeer eenvoudig. Een kwaliteit. 5. António Eduardo Pereira dos Santos 'Kanu' (Standard): zorgde in het tussenseizoen voor onrust door met interesse van Anderlecht te schermen, maar staat intussen gewoon opnieuw pal in de verdediging van de Rouches. Scoorde ook tegen Bergen. 6. Benji De Ceulaer (Racing Genk): toonde veel werkkracht. Hij infiltreerde goed op de doorsteekpas van Mboyo om de beslissende 1-0 tussen de benen van Delle binnen te schieten. 7. Mats Rits (KV Mechelen): heerste een uur lang op het middenveld. Betrokken in de opbouw van het eerste doelpunt en auteur van het tweede. 8. Evariste Ngolok (OH Leuven): voor de rust niet altijd even zuiver in de passing, maar was wel de enige op het middenveld die initiatief durfde nemen (Geraerts was onzichtbaar) en met de 1-1 zijn ploeg op weg zette naar een eerste zege. 9. Tom Høgli (Club Brugge) was zo verrast dat hij scoorde, dat hij vergat te vieren. Gaf achteraf toe dat hij ook geen manier heeft om te vieren, omdat hij zelden scoort. 10. Ibrahima Cissé (Standard): de negentienjarige Guineese Belg speelde net zoals op de openingsspeeldag met veel flair op het middenveld. Beloftencoach Johan Walem keek aandachtig toe vanuit de tribune.