1. Gobi 'Zoro' Cyriac (Anderlecht): de grote terugkeer van Zoro. Met zijn heerlijke tweede treffer dwong de Ivoriaanse spits Club Brugge nog voor de rust tegen het canvas.

2. Youri Tielemans (Anderlecht): etaleerde met een knappe openingstreffer en enkele prachtige dieptepasses zijn immens talent. Speelde als een echte patron, geruggesteund door een uitstekende Kouyaté op het middenveld.

3. Sven Kums (Zulte Waregem): de verpersoonlijking van de (zoveelste) wederopstanding van Essevee. Haalt als verbindingsman tussen verdediging en aanval al weken een hoog niveau.

4. Dennis Praet (Anderlecht): samen met Tielemans toonde hij dat Anderlecht in deze slotfase van de competitie kan rekenen op zijn jonkies. Erg actief en eindelijk ook weer frivool aan de bal.

5. Andy Najar (Anderlecht): vanop de rechterflank levert hij heel wat energie voor paars-wit. Enorme actieradius en steeds dreigend.

1. Gobi 'Zoro' Cyriac (Anderlecht): de grote terugkeer van Zoro. Met zijn heerlijke tweede treffer dwong de Ivoriaanse spits Club Brugge nog voor de rust tegen het canvas. 2. Youri Tielemans (Anderlecht): etaleerde met een knappe openingstreffer en enkele prachtige dieptepasses zijn immens talent. Speelde als een echte patron, geruggesteund door een uitstekende Kouyaté op het middenveld. 3. Sven Kums (Zulte Waregem): de verpersoonlijking van de (zoveelste) wederopstanding van Essevee. Haalt als verbindingsman tussen verdediging en aanval al weken een hoog niveau. 4. Dennis Praet (Anderlecht): samen met Tielemans toonde hij dat Anderlecht in deze slotfase van de competitie kan rekenen op zijn jonkies. Erg actief en eindelijk ook weer frivool aan de bal. 5. Andy Najar (Anderlecht): vanop de rechterflank levert hij heel wat energie voor paars-wit. Enorme actieradius en steeds dreigend.