SPEELDAG 18:
1. Guillaume Gillet (Anderlecht) : steekt in de vorm van zijn leven. Ook nu weer goed voor twee doelpunten en een assist.

2. Tim Matthys (Bergen) : vierde zijn terugkeer naar ex-club Zulte Waregem met drie assists.

3. Frederik Boi (OH Leuven) : opereerde ditmaal in een meer offensieve rol op de rechterflank. Leed zelden balverlies, stond steeds goed opgesteld en lukte bovendien twee heerlijke treffers.

4. Lens Annab (Westerlo) : mocht op zijn favoriete positie achter de spitsen spelen en manifesteerde zich daar als autoritaire spelverdeler.

5. Sinan Bolat (Standard) : deed enkele cruciale saves en toonde negentig minuten opperste concentratie, waardoor Standard een punt kon thuishouden tegen Genk.

6. Laszlo Köteles (Genk) : ook de Genkse goalie liet zich positief opmerken. Altijd goed gepositioneerd achter zijn prima georganiseerde verdediging.

7. Victor Vazquez (Club Brugge) : begon aarzelend, maar groeide in de wedstrijd. Was na de rode kaart van Vazquez de patron op het middenveld en maakte daar goed gebruik van de ruimte die Geraerts hem liet.

8. Dieter Dekelver (Westerlo) : zorgde met zijn eerste competitietreffer van dit seizoen voor de bevrijding van zijn ploeg én zichzelf.

9. Hannes Van der Bruggen (Gent) : speelde een verdienstelijke partij. Secuur aan de bal en met zijn tweede competitiegoal ook matchwinnaar in deze topper.

10. Davino Verhulst (Genk) : verkiest om niet meer met de pers te praten. Hij liet in dit geval zijn handen spreken.

SPEELDAG 18:1. Guillaume Gillet (Anderlecht) : steekt in de vorm van zijn leven. Ook nu weer goed voor twee doelpunten en een assist. 2. Tim Matthys (Bergen) : vierde zijn terugkeer naar ex-club Zulte Waregem met drie assists. 3. Frederik Boi (OH Leuven) : opereerde ditmaal in een meer offensieve rol op de rechterflank. Leed zelden balverlies, stond steeds goed opgesteld en lukte bovendien twee heerlijke treffers. 4. Lens Annab (Westerlo) : mocht op zijn favoriete positie achter de spitsen spelen en manifesteerde zich daar als autoritaire spelverdeler. 5. Sinan Bolat (Standard) : deed enkele cruciale saves en toonde negentig minuten opperste concentratie, waardoor Standard een punt kon thuishouden tegen Genk. 6. Laszlo Köteles (Genk) : ook de Genkse goalie liet zich positief opmerken. Altijd goed gepositioneerd achter zijn prima georganiseerde verdediging. 7. Victor Vazquez (Club Brugge) : begon aarzelend, maar groeide in de wedstrijd. Was na de rode kaart van Vazquez de patron op het middenveld en maakte daar goed gebruik van de ruimte die Geraerts hem liet. 8. Dieter Dekelver (Westerlo) : zorgde met zijn eerste competitietreffer van dit seizoen voor de bevrijding van zijn ploeg én zichzelf. 9. Hannes Van der Bruggen (Gent) : speelde een verdienstelijke partij. Secuur aan de bal en met zijn tweede competitiegoal ook matchwinnaar in deze topper. 10. Davino Verhulst (Genk) : verkiest om niet meer met de pers te praten. Hij liet in dit geval zijn handen spreken.