SPEELDAG 12 1. Hamdi Harbaoui (Sporting Lokeren) : twee assists en een goal. Had in het slot zelfs nog de 2-4 aan de voet. Beresterke match.

2. Onur Kaya (Charleroi) : gevormd bij Anderlecht, leverde hij tegen zijn ex-club zijn beste prestatie sinds zijn komst bij Charleroi in 2010. Steekt al enkele weken in goede vorm.

3. Kenneth Van Goethem (Oud-Heverlee Leuven) : als stoplap voor de verdediging niet terend op een indrukwekkende fysiek, maar op slim positie kiezen en organisatie. Secuur in de passing en auteur van een wondermooie volleygoal.

4. Franck Berrier (Zulte Waregem) : deze keer niet in de rol van aangever, maar in die van afwerker. De Fransman wist ondertussen al acht keer te scoren dit seizoen.

5. Thomas Enevoldsen (KV Mechelen): draaide Dachelet dol en werkte ook mooi af. Danish dynamite voor Malinwa.

6. Ilombe 'Petit Pele' Mboyo (AA Gent): toonde zijn maturiteit en nam zijn verantwoordelijkheid door uit bitter weinig kansen toch doelpunten te scoren.

7. Mijat Maric (Sporting Lokeren): de centrale verdediger bleef al bij al makkelijk overeind tegen een hoog opzittend Club Brugge. Had zichzelf niets te verwijten bij de twee tegengoals.

8. Marcel Gecov (AA Gent): perfecte breker en recuperator net voor de verdediging. Stuurde bij, meed de duels niet en begeleidde ook op juiste wijze de onervaren Foket.

9. Eidur Gudjohnsen (Cercle Brugge) : technisch gezien de beste op het veld. Zelfs al zit hij nog steeds in zijn inloopperiode, kon de Ijslander toch al drie keer scoren in drie wedstrijden.

10. Logan Bailly (Oud-Heverlee Leuven): hield met enkele goede tussenkomsten zijn ploeg recht in de eerste helft en zette zijn ploegmaats zo op weg naar de zege. Straalde zoals in zijn beste dagen veel autoriteit uit.

SPEELDAG 12 1. Hamdi Harbaoui (Sporting Lokeren) : twee assists en een goal. Had in het slot zelfs nog de 2-4 aan de voet. Beresterke match. 2. Onur Kaya (Charleroi) : gevormd bij Anderlecht, leverde hij tegen zijn ex-club zijn beste prestatie sinds zijn komst bij Charleroi in 2010. Steekt al enkele weken in goede vorm. 3. Kenneth Van Goethem (Oud-Heverlee Leuven) : als stoplap voor de verdediging niet terend op een indrukwekkende fysiek, maar op slim positie kiezen en organisatie. Secuur in de passing en auteur van een wondermooie volleygoal. 4. Franck Berrier (Zulte Waregem) : deze keer niet in de rol van aangever, maar in die van afwerker. De Fransman wist ondertussen al acht keer te scoren dit seizoen. 5. Thomas Enevoldsen (KV Mechelen): draaide Dachelet dol en werkte ook mooi af. Danish dynamite voor Malinwa. 6. Ilombe 'Petit Pele' Mboyo (AA Gent): toonde zijn maturiteit en nam zijn verantwoordelijkheid door uit bitter weinig kansen toch doelpunten te scoren. 7. Mijat Maric (Sporting Lokeren): de centrale verdediger bleef al bij al makkelijk overeind tegen een hoog opzittend Club Brugge. Had zichzelf niets te verwijten bij de twee tegengoals. 8. Marcel Gecov (AA Gent): perfecte breker en recuperator net voor de verdediging. Stuurde bij, meed de duels niet en begeleidde ook op juiste wijze de onervaren Foket. 9. Eidur Gudjohnsen (Cercle Brugge) : technisch gezien de beste op het veld. Zelfs al zit hij nog steeds in zijn inloopperiode, kon de Ijslander toch al drie keer scoren in drie wedstrijden. 10. Logan Bailly (Oud-Heverlee Leuven): hield met enkele goede tussenkomsten zijn ploeg recht in de eerste helft en zette zijn ploegmaats zo op weg naar de zege. Straalde zoals in zijn beste dagen veel autoriteit uit.