1. Igor De Camargo (Standard) : in het slot van deze play-offs is de Belgische Braziliaan met al zijn ervaring een ideaal complement voor Batshuayi. Scoorde en lokte een strafschop uit.

2. Yoeri Tielemans (Anderlecht) : bloeit onder Hasi weer helemaal open tot de Tielemans die bij de competitiestart alles en iedereen imponeerde.

3. Hans Vanaken (Lokeren) : speelde tegen Genk vooral tijdens de eerste helft heel verdienstelijk, zowel in opbouwend als verdedigend opzicht.

4. Thorgan Hazard (Zulte Waregem) : ondanks de vele fluitconcerten aan zijn adres toonde de Gouden Schoen zijn waarde en klasse. Deze speler is rijp voor een stap hogerop en laat straks sowieso een leemte achter bij Zulte Waregem.

5. Thomas Buffel (RC Genk) : probeerde zijn ploeg op sleeptouw te nemen en prikte zijn derde goal in drie weken tegen de netten. Deze keer eens niet met een lob.

1. Igor De Camargo (Standard) : in het slot van deze play-offs is de Belgische Braziliaan met al zijn ervaring een ideaal complement voor Batshuayi. Scoorde en lokte een strafschop uit. 2. Yoeri Tielemans (Anderlecht) : bloeit onder Hasi weer helemaal open tot de Tielemans die bij de competitiestart alles en iedereen imponeerde. 3. Hans Vanaken (Lokeren) : speelde tegen Genk vooral tijdens de eerste helft heel verdienstelijk, zowel in opbouwend als verdedigend opzicht. 4. Thorgan Hazard (Zulte Waregem) : ondanks de vele fluitconcerten aan zijn adres toonde de Gouden Schoen zijn waarde en klasse. Deze speler is rijp voor een stap hogerop en laat straks sowieso een leemte achter bij Zulte Waregem. 5. Thomas Buffel (RC Genk) : probeerde zijn ploeg op sleeptouw te nemen en prikte zijn derde goal in drie weken tegen de netten. Deze keer eens niet met een lob.