1. Jesper Jørgensen (Club Brugge) : goed voor een doelpunt en twee assists, weerom de dravende stille kracht in het Brugse elftal. Laat de pionnen rond zich beter spelen. Vorig seizoen te snel afgeschreven.

2. Neeskens Kebano (Charleroi) : scoorde een echte 'spitsengoal' en lag met een schitterende individuele actie aan de basis van het winnende doelpunt van Tainmont.

3. Hans Vanaken (Lokeren) : liet op de eerste speeldag van zich spreken toen hij scoorde tegen Anderlecht. De Limburger deed paars-wit andermaal pijn en scoorde opnieuw. Hoog op Herman Van Holsbeecks verlanglijst voor de zomermercato.

4. Vadis Odjida (Club Brugge) : leidde al binnen de minuut het openingsdoelpunt in en nadien onweerstaanbaar heersend op het middenveld.

5. Robin Henkens (Waasland-Beveren) : was onhoudbaar op zijn flank en sloeg als ex-Genkenaar een twijfelend Racing Genk knock-out met zijn doelpunt in de eerste helft.

6. Habib Habibou (AA Gent) : scoorde niet, maar zette toch een prima wedstrijd neer. Hield met zijn tomeloze inzet en constant storingswerk de Standardverdediging voortdurend aan de praat.

7. Wouter Biebauw (KV Mechelen) : de West-Vlaamse doelman speelde een van zijn beste wedstrijden uit zijn carrière, tot grote wanhoop van de Cerclespelers. Moest zich in de slotfase - ironisch genoeg - toch nog drie keer gewonnen geven.

8. Laurent Depoitre (KV Oostende) : woog zwaar op de verdediging van Lierse. De spits van Oostende gebruikte zijn sterke lichaam uitstekend en leverde bovendien een doelpunt en een assist af.

9. Hamdi Harbaoui (Lokeren) : geeft zich in de topschuttersstrijd met Michy Batshuyai nog niet gewonnen.

10. Stijn De Smet (KV Kortrijk) : na een griepje en slechts twee trainingen gestart op de bank, maar na de rust de beste man op het veld: geweldige balaannames, grote helder- en zuiverheid in zijn acties én een goal.

1. Jesper Jørgensen (Club Brugge) : goed voor een doelpunt en twee assists, weerom de dravende stille kracht in het Brugse elftal. Laat de pionnen rond zich beter spelen. Vorig seizoen te snel afgeschreven. 2. Neeskens Kebano (Charleroi) : scoorde een echte 'spitsengoal' en lag met een schitterende individuele actie aan de basis van het winnende doelpunt van Tainmont. 3. Hans Vanaken (Lokeren) : liet op de eerste speeldag van zich spreken toen hij scoorde tegen Anderlecht. De Limburger deed paars-wit andermaal pijn en scoorde opnieuw. Hoog op Herman Van Holsbeecks verlanglijst voor de zomermercato. 4. Vadis Odjida (Club Brugge) : leidde al binnen de minuut het openingsdoelpunt in en nadien onweerstaanbaar heersend op het middenveld. 5. Robin Henkens (Waasland-Beveren) : was onhoudbaar op zijn flank en sloeg als ex-Genkenaar een twijfelend Racing Genk knock-out met zijn doelpunt in de eerste helft. 6. Habib Habibou (AA Gent) : scoorde niet, maar zette toch een prima wedstrijd neer. Hield met zijn tomeloze inzet en constant storingswerk de Standardverdediging voortdurend aan de praat. 7. Wouter Biebauw (KV Mechelen) : de West-Vlaamse doelman speelde een van zijn beste wedstrijden uit zijn carrière, tot grote wanhoop van de Cerclespelers. Moest zich in de slotfase - ironisch genoeg - toch nog drie keer gewonnen geven. 8. Laurent Depoitre (KV Oostende) : woog zwaar op de verdediging van Lierse. De spits van Oostende gebruikte zijn sterke lichaam uitstekend en leverde bovendien een doelpunt en een assist af. 9. Hamdi Harbaoui (Lokeren) : geeft zich in de topschuttersstrijd met Michy Batshuyai nog niet gewonnen. 10. Stijn De Smet (KV Kortrijk) : na een griepje en slechts twee trainingen gestart op de bank, maar na de rust de beste man op het veld: geweldige balaannames, grote helder- en zuiverheid in zijn acties én een goal.