1. John Bostock (OH Leuven) : een genot aan de strafschopstip, maar ook trefzeker één tegen één met Biebauw. Leidde Leuven naar de onverhoopt grote zege tegen KV Oostende.

2. Leandro Trossard (OH Leuven) : drie assists in een wedstrijd. Dribbel met center of afgemeten steekpass: het behoort allemaal tot zijn weergaloze repertoire.

3. Leon Bailey (Racing Genk) : deemsterde na de rust wat weg, maar koppelt techniek en snelheid steeds meer aan overzicht. Peter Maes kan er in de play-offs nog veel plezier aan beleven.

4. Renato Neto (AA Gent) : de fysieke heerser op het middenveld, die de afgelopen wedstrijden werd gemist. Prachtig doelpunt, hard werkend en aan de zijde van Kums dominant in het Gentse spel betrokken.

5. Alessandro Cordaro (Zulte Waregem) : verrassend in de basis, maar bewees dubbel en dik zijn waarde voor Zulte Waregem. Baande zich vlot een weg door de thuisverdediging, scoorde en liet scoren.

6. Yohan Croizet (OH Leuven) : twee goals, waaronder zelfs een met het hoofd. Met zijn laatste krachten nog de doelman omspeeld en de bal slim in de hoek gelegd.

7. Thibault Moulin (Waasland-Beveren) : zette op koelbloedige wijze een strafschop om die zonder twijfel het behoud voor de Waaslanders betekent. Gaf daarnaast ook een knappe assist op Nabab.

8. Darren Keet (KV Kortrijk) : stond tegen KV Mechelen attent te keepen en stopte een penalty van Verdier toen KVK nog maar een krappe 0-1-voorsprong had.

9. Victorien Angban (STVV) : dominant aanwezig op het Truiense middenveld, met kracht, klasse en intelligentie. De Ivoriaan gaat fel in duel, maar is ook precies in de opbouw.

10. Steven Defour (Anderlecht) : speelde een sterke wedstrijd, vooral na de rust, maar had ook het geluk dat Vertenten een forse tackle maar met geel bestrafte.

1. John Bostock (OH Leuven) : een genot aan de strafschopstip, maar ook trefzeker één tegen één met Biebauw. Leidde Leuven naar de onverhoopt grote zege tegen KV Oostende.2. Leandro Trossard (OH Leuven) : drie assists in een wedstrijd. Dribbel met center of afgemeten steekpass: het behoort allemaal tot zijn weergaloze repertoire.3. Leon Bailey (Racing Genk) : deemsterde na de rust wat weg, maar koppelt techniek en snelheid steeds meer aan overzicht. Peter Maes kan er in de play-offs nog veel plezier aan beleven.4. Renato Neto (AA Gent) : de fysieke heerser op het middenveld, die de afgelopen wedstrijden werd gemist. Prachtig doelpunt, hard werkend en aan de zijde van Kums dominant in het Gentse spel betrokken.5. Alessandro Cordaro (Zulte Waregem) : verrassend in de basis, maar bewees dubbel en dik zijn waarde voor Zulte Waregem. Baande zich vlot een weg door de thuisverdediging, scoorde en liet scoren.6. Yohan Croizet (OH Leuven) : twee goals, waaronder zelfs een met het hoofd. Met zijn laatste krachten nog de doelman omspeeld en de bal slim in de hoek gelegd.7. Thibault Moulin (Waasland-Beveren) : zette op koelbloedige wijze een strafschop om die zonder twijfel het behoud voor de Waaslanders betekent. Gaf daarnaast ook een knappe assist op Nabab.8. Darren Keet (KV Kortrijk) : stond tegen KV Mechelen attent te keepen en stopte een penalty van Verdier toen KVK nog maar een krappe 0-1-voorsprong had.9. Victorien Angban (STVV) : dominant aanwezig op het Truiense middenveld, met kracht, klasse en intelligentie. De Ivoriaan gaat fel in duel, maar is ook precies in de opbouw.10. Steven Defour (Anderlecht) : speelde een sterke wedstrijd, vooral na de rust, maar had ook het geluk dat Vertenten een forse tackle maar met geel bestrafte.