1. Jordan Remacle (Lokeren) : Baptiste Martin was geen partij voor hem, bracht Kortrijk vanaf de linkerkant in de problemen met acties en voorzetten. Twee assists en een doelpunt.

2. Ivan Santini (KV Kortrijk) : indrukwekkend in de zestien meter. Scoorde met een harde knal, een harde kopbal en een strafschop in extra tijd. Bijna hele voorbereiding geblesseerd, maar na twee competitiewedstrijden en 25 minuten al aan vier goals.

3. Massimo Bruno (Anderlecht) : het offensieve spel van paars-wit verloopt veelal langs de rechterkant en dat is geen toeval. Met zijn snelheid van uitvoering en actieradius is Bruno van goudwaarde. Ook nu weer goed voor een doelpunt.

4. Eiji Kawashima (Standard) : keepte een quasi perfecte wedstrijd waarin hij zich onklopbaar toonde. Ranselde minstens vier gemaakte goals uit zijn doel.

5. Junior Malanda (Zulte Waregem) : na een moeilijke maand juli groeit hij stilaan weer naar zijn topvorm.

6. Parfait Mandanda (Charleroi) : week per week begrijpen we steeds beter waarom hij vorig seizoen een Grieks international op de bank hield.

7. Logan Bailly (OH Leuven) : heel attent reagerend op de schaarse kansen, verhinderde onder andere met een sublieme handreflex een own-goal van Pettersson. Toonde veel grinta.

8. Maxime Lestienne (Club Brugge) : de afwerking stond nog niet op punt, maar hij raakt stilaan in vorm en is altijd goed voor enkele snedige acties.

9. Colin Coosemans (Waasland-Beveren) : dat het tegen KV Mechelen 0-0 bleef had ook met de prestatie van Coosemans te maken. Keepte zelfverzekerd en redde één moeilijke bal.

10. Habib Daf (Charleroi) : mocht voor de tweede maal dit seizoen invallen en toonde andermaal zijn enorme fysieke kracht bij de winning-goal voor zijn ploeg.

1. Jordan Remacle (Lokeren) : Baptiste Martin was geen partij voor hem, bracht Kortrijk vanaf de linkerkant in de problemen met acties en voorzetten. Twee assists en een doelpunt. 2. Ivan Santini (KV Kortrijk) : indrukwekkend in de zestien meter. Scoorde met een harde knal, een harde kopbal en een strafschop in extra tijd. Bijna hele voorbereiding geblesseerd, maar na twee competitiewedstrijden en 25 minuten al aan vier goals. 3. Massimo Bruno (Anderlecht) : het offensieve spel van paars-wit verloopt veelal langs de rechterkant en dat is geen toeval. Met zijn snelheid van uitvoering en actieradius is Bruno van goudwaarde. Ook nu weer goed voor een doelpunt. 4. Eiji Kawashima (Standard) : keepte een quasi perfecte wedstrijd waarin hij zich onklopbaar toonde. Ranselde minstens vier gemaakte goals uit zijn doel. 5. Junior Malanda (Zulte Waregem) : na een moeilijke maand juli groeit hij stilaan weer naar zijn topvorm. 6. Parfait Mandanda (Charleroi) : week per week begrijpen we steeds beter waarom hij vorig seizoen een Grieks international op de bank hield. 7. Logan Bailly (OH Leuven) : heel attent reagerend op de schaarse kansen, verhinderde onder andere met een sublieme handreflex een own-goal van Pettersson. Toonde veel grinta. 8. Maxime Lestienne (Club Brugge) : de afwerking stond nog niet op punt, maar hij raakt stilaan in vorm en is altijd goed voor enkele snedige acties. 9. Colin Coosemans (Waasland-Beveren) : dat het tegen KV Mechelen 0-0 bleef had ook met de prestatie van Coosemans te maken. Keepte zelfverzekerd en redde één moeilijke bal. 10. Habib Daf (Charleroi) : mocht voor de tweede maal dit seizoen invallen en toonde andermaal zijn enorme fysieke kracht bij de winning-goal voor zijn ploeg.