1. Lior Refaelov (Club Brugge) : verdubbelde met twee goals (waarvan één heerlijk afstandschot) zijn competitietotaal. Sterk op dreef vanaf rechts.

2. Andy Najar (Anderlecht) : hoewel in het verliezende kamp op Sclessin, misschien wel de beste man op het veld. Speelde intelligent en etaleerde zijn uitstekende techniek.

3. Theo Bongonda (Zulte Waregem) : had met zijn twee assists een beslissende voet in de overwinning van Zulte Waregem. De eerste van een reeks jonge talenten uit de academie van Jean-Marc Guillou die de komende jaren de Jupiler Pro League kleur zullen geven?

4. Paul-José Mpoku (Standard) : gaf de beslissende assist op Carcela, in een eerste helft waarin alles wat Mpoku deed, leek te lukken. Heerste op het middenveld.

5. Björn Engels (Club Brugge) : autoritair achterin en intussen al goed voor vijf goals dit seizoen.

1. Lior Refaelov (Club Brugge) : verdubbelde met twee goals (waarvan één heerlijk afstandschot) zijn competitietotaal. Sterk op dreef vanaf rechts. 2. Andy Najar (Anderlecht) : hoewel in het verliezende kamp op Sclessin, misschien wel de beste man op het veld. Speelde intelligent en etaleerde zijn uitstekende techniek. 3. Theo Bongonda (Zulte Waregem) : had met zijn twee assists een beslissende voet in de overwinning van Zulte Waregem. De eerste van een reeks jonge talenten uit de academie van Jean-Marc Guillou die de komende jaren de Jupiler Pro League kleur zullen geven? 4. Paul-José Mpoku (Standard) : gaf de beslissende assist op Carcela, in een eerste helft waarin alles wat Mpoku deed, leek te lukken. Heerste op het middenveld. 5. Björn Engels (Club Brugge) : autoritair achterin en intussen al goed voor vijf goals dit seizoen.