SPEELDAG 24
1. Nicklas Pedersen (KV Mechelen) : eigenlijk nog steeds niet volledig van zijn blessure verlost en daardoor misschien haalbaar voor KV Mechelen. In ieder geval een absolute aanwinst voor de Belgische competitie: 10 goals in 14 wedstrijden.

2. Michy Batshuayi (Standard) : scoorde en liet scoren. Bij afwezigheid van Ezekiel droeg Batshuayi met gemak de volledige Standard-aanval.

3. Silvio Proto (Anderlecht) : niet al te veel werk tegen Lokeren, maar bij enkele grote kansen steevast paraat met een beslissende redding.

4. Olivier Werner (RAEC Bergen) : mocht nog eens aantreden in het Bergense doel en deed het prima. Bezorgde zijn ploeg met enkele knappe reflexen een punt.

5. Iddi (KV Mechelen) : wist met zijn vreugde geen blijf na zijn knappe (en beslissende) goal die hij heel listig tussen Köteles en de kortste paal deponeerde.

6. Jelle Van Damme (Standard) : werd in het begin van de maand nog aan Racing Genk gelinkt, maar was tegen Kortrijk als vanouds de voorman van de Rouches. Leverde een gave assist af op Batshuayi en scoorde zes minuten later zelf.

7. Olivier Deschacht (Anderlecht) : zeer actief en betrokken in het spel én ook offensief meedenkend. Fraaie assist op de belangrijke openingsgoal van Tom De Sutter.

8. Stijn De Smet (Waasland-Beveren) : was zowat de beste man op het veld en zag die goede prestatie bekroond met een doelpunt. Zou de eeuwige belofte er dit seizoen, opnieuw onder de vleugels van Glen De Boeck, er dan toch nog doorkomen?

9. Barak Badash (Waasland-Beveren) : scoorde onder het oog van de bondscoach van Israël zijn zevende goal van het seizoen. Afwachten of Waasland-Beveren zijn topschutter kan houden.

10. Ervin Zukanovic (AA Gent) : een echte uitblinker is Zukanovic nog niet, maar sinds zijn komst ogen de Buffalo's wel een pak stabieler achterin.

SPEELDAG 241. Nicklas Pedersen (KV Mechelen) : eigenlijk nog steeds niet volledig van zijn blessure verlost en daardoor misschien haalbaar voor KV Mechelen. In ieder geval een absolute aanwinst voor de Belgische competitie: 10 goals in 14 wedstrijden. 2. Michy Batshuayi (Standard) : scoorde en liet scoren. Bij afwezigheid van Ezekiel droeg Batshuayi met gemak de volledige Standard-aanval. 3. Silvio Proto (Anderlecht) : niet al te veel werk tegen Lokeren, maar bij enkele grote kansen steevast paraat met een beslissende redding. 4. Olivier Werner (RAEC Bergen) : mocht nog eens aantreden in het Bergense doel en deed het prima. Bezorgde zijn ploeg met enkele knappe reflexen een punt. 5. Iddi (KV Mechelen) : wist met zijn vreugde geen blijf na zijn knappe (en beslissende) goal die hij heel listig tussen Köteles en de kortste paal deponeerde. 6. Jelle Van Damme (Standard) : werd in het begin van de maand nog aan Racing Genk gelinkt, maar was tegen Kortrijk als vanouds de voorman van de Rouches. Leverde een gave assist af op Batshuayi en scoorde zes minuten later zelf. 7. Olivier Deschacht (Anderlecht) : zeer actief en betrokken in het spel én ook offensief meedenkend. Fraaie assist op de belangrijke openingsgoal van Tom De Sutter. 8. Stijn De Smet (Waasland-Beveren) : was zowat de beste man op het veld en zag die goede prestatie bekroond met een doelpunt. Zou de eeuwige belofte er dit seizoen, opnieuw onder de vleugels van Glen De Boeck, er dan toch nog doorkomen? 9. Barak Badash (Waasland-Beveren) : scoorde onder het oog van de bondscoach van Israël zijn zevende goal van het seizoen. Afwachten of Waasland-Beveren zijn topschutter kan houden. 10. Ervin Zukanovic (AA Gent) : een echte uitblinker is Zukanovic nog niet, maar sinds zijn komst ogen de Buffalo's wel een pak stabieler achterin.