SPEELDAG 17: 1. Olivier Renard (KV Mechelen) : gaf tegen Anderlecht op het veld een antwoord op de kritiek van zijn voorzitter, die hem enkele weken geleden aanwreef dat hij te weinig punten pakt voor zijn team.

2. Elyaniv Barda (Racing Genk) : was bepalend tegen Lierse met twee doelpunten en lag ook aan de basis van de niet benutte strafschop.

3. Oleg Iachtchouk (Cercle Brugge) : deed Bergen buigen in een match die tactisch op het scherp van de snee werd gespeeld. Leverde Rudi de openingsgoal aan en werd na de rust zelf bediend door de Angolese Portugees.

4. Hernan Losada (Beerschot) : zorgde voor de nodige ergernis bij de Gentse spelers een aanhang door vaak te blijven liggen, maar brak wel de wedstrijd open.

5. Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem) : toonde voor het eerst waarom Zulte Waregem 1,1 miljoen voor hem betaalde: mooi hakje dat de 1-1 inleidde en een schitterend schot van op 25 meter.

6. David Destorme (KV Mechelen) : Speelde tegen Anderlecht een van zijn betere matchen van het seizoen en bekroonde die met een mooi lobdoelpunt en een assist.

7. Rudi (Cercle Brugge) : hervond in het Charles Tondreau stadion de weg naar de netten. Ook goed voor een assist.

8. Mijat Maric (Lokeren): samen met zijn kompaan Taravel sterk en geconcentreerd verdedigend op het meest in vorm zijnde spitsenduo van het land.

9. Jeroen Vanthournout (Westerlo) : sprankeltje hoop bij Westerlo. De jonge West-Vlaming lijkt zijn plaats op het middenveld te hebben afgedwongen. Sober inspelend en hard werkend. Is helaas nog te groen om zijn ploeg naar een hoger niveau te tillen.

10. Nabil Dirar (Club Brugge): gaf de assist op de enige goal van Club en zag ook nog een assist én een goal afgekeurd. Lichtpuntje.

SPEELDAG 17: 1. Olivier Renard (KV Mechelen) : gaf tegen Anderlecht op het veld een antwoord op de kritiek van zijn voorzitter, die hem enkele weken geleden aanwreef dat hij te weinig punten pakt voor zijn team. 2. Elyaniv Barda (Racing Genk) : was bepalend tegen Lierse met twee doelpunten en lag ook aan de basis van de niet benutte strafschop. 3. Oleg Iachtchouk (Cercle Brugge) : deed Bergen buigen in een match die tactisch op het scherp van de snee werd gespeeld. Leverde Rudi de openingsgoal aan en werd na de rust zelf bediend door de Angolese Portugees. 4. Hernan Losada (Beerschot) : zorgde voor de nodige ergernis bij de Gentse spelers een aanhang door vaak te blijven liggen, maar brak wel de wedstrijd open. 5. Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem) : toonde voor het eerst waarom Zulte Waregem 1,1 miljoen voor hem betaalde: mooi hakje dat de 1-1 inleidde en een schitterend schot van op 25 meter. 6. David Destorme (KV Mechelen) : Speelde tegen Anderlecht een van zijn betere matchen van het seizoen en bekroonde die met een mooi lobdoelpunt en een assist. 7. Rudi (Cercle Brugge) : hervond in het Charles Tondreau stadion de weg naar de netten. Ook goed voor een assist. 8. Mijat Maric (Lokeren): samen met zijn kompaan Taravel sterk en geconcentreerd verdedigend op het meest in vorm zijnde spitsenduo van het land. 9. Jeroen Vanthournout (Westerlo) : sprankeltje hoop bij Westerlo. De jonge West-Vlaming lijkt zijn plaats op het middenveld te hebben afgedwongen. Sober inspelend en hard werkend. Is helaas nog te groen om zijn ploeg naar een hoger niveau te tillen. 10. Nabil Dirar (Club Brugge): gaf de assist op de enige goal van Club en zag ook nog een assist én een goal afgekeurd. Lichtpuntje.