1. Siebe Schrijvers (Racing Genk) : de achttienjarige spits stal meteen de harten van het dit seizoen al vaak gekwelde Genkse publiek. Dook telkens goed in de ruimte én scoorde een echte spitsengoal.

2. Silvio Proto (Anderlecht) : dat Anderlecht won op Lokeren, heeft het grotendeels te danken aan de wereldpartij van zijn doelman.

3. Anthony Vanden Borre (Anderlecht) : vlekkeloze partij. Steeds rustig en met overzicht aan de bal, bovendien ditmaal ook opvallend gedisciplineerd op defensief vlak.

4. Killian Overmeire (Lokeren) : de aanvoerder bikkelde en draafde weer zoals het een aanvoerder betaamt. Van goudwaarde voor dit Lokeren, als ballenveroveraar en als hoeksteen in de opbouw.

5. Thorgan Hazard (Zulte Waregem) : trok Zulte Waregem in de slotfase over de streep tegen Club Brugge met zijn eerste veldgoal in lange tijd.

1. Siebe Schrijvers (Racing Genk) : de achttienjarige spits stal meteen de harten van het dit seizoen al vaak gekwelde Genkse publiek. Dook telkens goed in de ruimte én scoorde een echte spitsengoal. 2. Silvio Proto (Anderlecht) : dat Anderlecht won op Lokeren, heeft het grotendeels te danken aan de wereldpartij van zijn doelman. 3. Anthony Vanden Borre (Anderlecht) : vlekkeloze partij. Steeds rustig en met overzicht aan de bal, bovendien ditmaal ook opvallend gedisciplineerd op defensief vlak. 4. Killian Overmeire (Lokeren) : de aanvoerder bikkelde en draafde weer zoals het een aanvoerder betaamt. Van goudwaarde voor dit Lokeren, als ballenveroveraar en als hoeksteen in de opbouw. 5. Thorgan Hazard (Zulte Waregem) : trok Zulte Waregem in de slotfase over de streep tegen Club Brugge met zijn eerste veldgoal in lange tijd.