1. Simon Diedhiou (Mouscron) : eerst te zwak voor Gent, recent al een paar weken nuttig voor het team en nu plots ook een openbaring als afwerker met drie goals in één match.

2. Youri Tielemans (Anderlecht) : pas terug uit blessure maar al meteen de patron op het middenveld voor paars-wit.

3. Jaja Coelho (Lokeren) : de Braziliaan oogt nog steeds niet topfit, maar kroonde zich met een streep op vrije trap wel tot matchwinnaar en redde zo het vel van zijn trainer.

4. Maxime Annys (Westerlo) : krijgt onder Mathijssen weer wat vaker speelgelegenheid en bedankte dat vertrouwen met een winnende treffer.

5. Steve De Ridder (Lokeren) : had aanvankelijk tijd nodig om wedstrijdfit te geraken, maar vindt stilaan zijn draai op het Lokerse middenveld.

6. Onur Kaya (Zulte Waregem) : de sympathieke Belg wordt door zijn patent op assists stilaan een cultnaam in het Belgische voetbal. Ook nu weer strooiend met passes, waarvan één een assist werd.

7. Rudy Camacho (Waasland-Beveren) : zijn ploeg mag dan wel laatste staan, toch heeft deze Franse nieuwkomer in onze competitie zich weinig te verwijten. Als centrale verdediger toont hij leiderschap en voetballende kwaliteiten.

8. Koen Van Langendonck (Westerlo) : niet altijd in een dankbare positie, maar met enkele knappe saves nu toch puntenpakker voor zijn ploeg, dat zo van de laatste plaats geraakt.

9. Filip Markovic (Mouscron) : de ex-middenvelder van Real Mallorca is technisch onderlegd en voetbalt met overzicht. Goed voor twee assists tegen Eupen.

10. Timmy Simons (Club Brugge) : gaf als ervaren skipper het voorbeeld in de intense strijd die de Vlaamse voetbaltopper werd.

1. Simon Diedhiou (Mouscron) : eerst te zwak voor Gent, recent al een paar weken nuttig voor het team en nu plots ook een openbaring als afwerker met drie goals in één match.2. Youri Tielemans (Anderlecht) : pas terug uit blessure maar al meteen de patron op het middenveld voor paars-wit.3. Jaja Coelho (Lokeren) : de Braziliaan oogt nog steeds niet topfit, maar kroonde zich met een streep op vrije trap wel tot matchwinnaar en redde zo het vel van zijn trainer.4. Maxime Annys (Westerlo) : krijgt onder Mathijssen weer wat vaker speelgelegenheid en bedankte dat vertrouwen met een winnende treffer. 5. Steve De Ridder (Lokeren) : had aanvankelijk tijd nodig om wedstrijdfit te geraken, maar vindt stilaan zijn draai op het Lokerse middenveld.6. Onur Kaya (Zulte Waregem) : de sympathieke Belg wordt door zijn patent op assists stilaan een cultnaam in het Belgische voetbal. Ook nu weer strooiend met passes, waarvan één een assist werd.7. Rudy Camacho (Waasland-Beveren) : zijn ploeg mag dan wel laatste staan, toch heeft deze Franse nieuwkomer in onze competitie zich weinig te verwijten. Als centrale verdediger toont hij leiderschap en voetballende kwaliteiten.8. Koen Van Langendonck (Westerlo) : niet altijd in een dankbare positie, maar met enkele knappe saves nu toch puntenpakker voor zijn ploeg, dat zo van de laatste plaats geraakt.9. Filip Markovic (Mouscron) : de ex-middenvelder van Real Mallorca is technisch onderlegd en voetbalt met overzicht. Goed voor twee assists tegen Eupen.10. Timmy Simons (Club Brugge) : gaf als ervaren skipper het voorbeeld in de intense strijd die de Vlaamse voetbaltopper werd.