1. Sofiane Hanni (KV Mechelen) : stak er op alle vlakken bovenuit tegen STVV. Liep erg slim tussen de lijnen, scoorde een prachtig doelpunt en gaf een assist.

2. Matz Sels (AA Gent) : ranselde zeker twee trefzekere doelpogingen van Dussenne uit zijn doelvlak, waardoor hij een 2-0-achterstand voorkwam. Sterke reflexen, bulkend van het vertrouwen en een puntenpakker.

3. Didier Ovono (KV Oostende): hield alles van Club tegen, zelfs de strafschop, maar moest zich in de rebound toch gewonnen geven. Sterk sluitstuk van een stevige defensie.

4. Benjamin De Ceulaer (Westerlo) : bleek op Sclessin het ontbrekende puzzelstukje voor Westerlo om goed aan het seizoen te starten. De pocketspits scoorde twee keer.

5. Felipe Gedoz (Club Brugge) : was lang out, en Club heeft hem gemist. Bracht drive en drang naar voor.

6. Rudy Riou (OH Leuven) : zorgde er met enkele cruciale saves voor dat Leuven zijn eerste uitzege in 23 wedstrijden behaalde.

7. Thanasis Papazoglou (KV Kortrijk) : de Griekse sterke beer verloor geen enkel luchtduel en onderstreepte zijn heerschappij in de lucht met een kopbaldoelpunt. Vervult ook goed de rol van pivot voorin.

8. Milos Kosanovic (KV Mechelen) : in een team dat het deels moet hebben van de lengte van zijn spitsen is de precieze lange bal van de Serviër een machtig wapen. Zet daarnaast ook strafschoppen feilloos om.

9. Stefano Okaka (Anderlecht) : scoorde twee keer aan de Gaverbeek. De Italiaanse targetman begint nu ook vlot de weg naar de netten te vinden.

10. Noë Dussenne (Royal Mouscron-Péruwelz) : sterk verdedigend, goed in de luchtduels en vooral offensief dreigend bij vrije trappen of hoekschoppen. Toont zich al weken een waardige aanvoerder van de Henegouwers.

1. Sofiane Hanni (KV Mechelen) : stak er op alle vlakken bovenuit tegen STVV. Liep erg slim tussen de lijnen, scoorde een prachtig doelpunt en gaf een assist.2. Matz Sels (AA Gent) : ranselde zeker twee trefzekere doelpogingen van Dussenne uit zijn doelvlak, waardoor hij een 2-0-achterstand voorkwam. Sterke reflexen, bulkend van het vertrouwen en een puntenpakker.3. Didier Ovono (KV Oostende): hield alles van Club tegen, zelfs de strafschop, maar moest zich in de rebound toch gewonnen geven. Sterk sluitstuk van een stevige defensie.4. Benjamin De Ceulaer (Westerlo) : bleek op Sclessin het ontbrekende puzzelstukje voor Westerlo om goed aan het seizoen te starten. De pocketspits scoorde twee keer.5. Felipe Gedoz (Club Brugge) : was lang out, en Club heeft hem gemist. Bracht drive en drang naar voor.6. Rudy Riou (OH Leuven) : zorgde er met enkele cruciale saves voor dat Leuven zijn eerste uitzege in 23 wedstrijden behaalde.7. Thanasis Papazoglou (KV Kortrijk) : de Griekse sterke beer verloor geen enkel luchtduel en onderstreepte zijn heerschappij in de lucht met een kopbaldoelpunt. Vervult ook goed de rol van pivot voorin.8. Milos Kosanovic (KV Mechelen) : in een team dat het deels moet hebben van de lengte van zijn spitsen is de precieze lange bal van de Serviër een machtig wapen. Zet daarnaast ook strafschoppen feilloos om.9. Stefano Okaka (Anderlecht) : scoorde twee keer aan de Gaverbeek. De Italiaanse targetman begint nu ook vlot de weg naar de netten te vinden.10. Noë Dussenne (Royal Mouscron-Péruwelz) : sterk verdedigend, goed in de luchtduels en vooral offensief dreigend bij vrije trappen of hoekschoppen. Toont zich al weken een waardige aanvoerder van de Henegouwers.