1. Stefano Okaka (Anderlecht) : Besnik Hasi noemt hem geen killer, maar inmiddels is hij wel Gouden Stier, samen met Cyriac. Na een goede prestatie tegen Tottenham nu ook niet af te stoppen door Club Brugge.

2. Davino Verhulst (Lokeren OV) : keepte een onberispelijke wedstrijd met tal van indrukwekkende saves. De strafschop van Gounongbé vormde een kleine smet, al had Verhulst die ei zo na ook uit zijn doel gered.

3. Noë Dussenne (Moeskroen-Péruwelz) : heerste in de lucht tegen De Camargo, voetbalde netjes uit en heeft zodanig veel zelfvertrouwen dat hij zelf een aantal keer oprukte tot aan de Genkse zestienmeter. De kapiteinsband waardig.

4. Mame Baba Thiam (Zulte Waregem) : twee kansen, twee doelpunten, dat maakt een goeie centrumspits. Thiam, gehuurd van Juventus, geeft na een puike prestatie voor het eerst zijn visitekaartje af.

5. David Rozehnal (KV Oostende) : verloor weinig tot geen rechtstreekse luchtduels van Laurent Depoitre en toonde zo dat zijn ervaring en uitstekende positiespel een stevige troef vormen voor zijn team.

6. Yohan Boli (STVV) : maakte vorige week zijn heroptreden na een blessure, maar bewees tegen KV Kortrijk al meteen zijn waarde door op korte tijd twee keer te scoren.

7. David Hubert (Moeskroen-Péruwelz) : was de commandant van de succesvolle Moeskroense 'guerilla' die in Genk de drie punten kwam weghalen. Stuurde zijn ploegmaats, dirigeerde de opbouw en organiseerde de pressing.

8. Kara Mbodji (Anderlecht) : buitenlandse scouts zullen ook hebben gemerkt hebben dat hij in de topper niet één duel verloor en secuur verdedigde.

9. Deni Milosevic (Waasland-Beveren): goed voor een assist en één van zijn acties vormde de aanleiding tot een strafschop. De Serviër liep ook intelligent tussen de lijnen.

10. Beni Badibanga (Standard) : heeft een spectaculaire spelstijl maar begint week na week ook efficiënter te worden. Ruwe diamant, maar kan Standard nog veel plezier opleveren.

1. Stefano Okaka (Anderlecht) : Besnik Hasi noemt hem geen killer, maar inmiddels is hij wel Gouden Stier, samen met Cyriac. Na een goede prestatie tegen Tottenham nu ook niet af te stoppen door Club Brugge.2. Davino Verhulst (Lokeren OV) : keepte een onberispelijke wedstrijd met tal van indrukwekkende saves. De strafschop van Gounongbé vormde een kleine smet, al had Verhulst die ei zo na ook uit zijn doel gered.3. Noë Dussenne (Moeskroen-Péruwelz) : heerste in de lucht tegen De Camargo, voetbalde netjes uit en heeft zodanig veel zelfvertrouwen dat hij zelf een aantal keer oprukte tot aan de Genkse zestienmeter. De kapiteinsband waardig.4. Mame Baba Thiam (Zulte Waregem) : twee kansen, twee doelpunten, dat maakt een goeie centrumspits. Thiam, gehuurd van Juventus, geeft na een puike prestatie voor het eerst zijn visitekaartje af.5. David Rozehnal (KV Oostende) : verloor weinig tot geen rechtstreekse luchtduels van Laurent Depoitre en toonde zo dat zijn ervaring en uitstekende positiespel een stevige troef vormen voor zijn team.6. Yohan Boli (STVV) : maakte vorige week zijn heroptreden na een blessure, maar bewees tegen KV Kortrijk al meteen zijn waarde door op korte tijd twee keer te scoren.7. David Hubert (Moeskroen-Péruwelz) : was de commandant van de succesvolle Moeskroense 'guerilla' die in Genk de drie punten kwam weghalen. Stuurde zijn ploegmaats, dirigeerde de opbouw en organiseerde de pressing.8. Kara Mbodji (Anderlecht) : buitenlandse scouts zullen ook hebben gemerkt hebben dat hij in de topper niet één duel verloor en secuur verdedigde.9. Deni Milosevic (Waasland-Beveren): goed voor een assist en één van zijn acties vormde de aanleiding tot een strafschop. De Serviër liep ook intelligent tussen de lijnen.10. Beni Badibanga (Standard) : heeft een spectaculaire spelstijl maar begint week na week ook efficiënter te worden. Ruwe diamant, maar kan Standard nog veel plezier opleveren.