1. William Dutoit (STVV) : stuurde zijn ex-coach Yannick Ferrera zonder punten terug naar Luik met een resem beslissende reddingen, vooral in de spannende slotfase van de wedstrijd tegen Standard.

2. Junior Edmilson (STVV) : miste een strafschop, maar toch met stip één van de grote uitblinkers bij Sint-Truiden. Razendsnel in de diepte duikend en daardoor al weken de gevaarlijkste Kanarie.

3. Kalifa Coulibaly (AA Gent) : profiteerde met een doelpunt en een assist maximaal van de rust die Depoitre werd gegund. Liet zien een waardige wissel te zijn in de Gentse spits.

4. Hans Vanaken (Club Brugge) : had een voetje in zo goed als alle Brugse kansen. Verliet het Kuipje zonder een of twee assists achter zijn naam, enkel en alleen door de gebrekkige afwerking van zijn ploegmaats.

5. Ayanda Patosi (Lokeren OV) : besliste de wedstrijd in het voordeel van Lokeren met een assist en een doelpunt. Hij heeft met 4 doelpunten en 3 assists al een voet in de helft van de Lokerse goals.

6. Gohi Cyriac (KV Oostende) : forceerde in Charleroi in de absolute slotminuut met een individuele actie een strafschop en trapte die ook nog zelf binnen. Scoorde zelf al voor de negende keer dit seizoen.

7. Christophe Lepoint (Waasland-Beveren) : scoorde al zijn zesde goal van het seizoen en gaf ook zijn tweede assist. Opmerkelijk voor een verdedigende middenvelder.

8. Silvio Proto (Anderlecht) : voorkwam de gelijkmaker toen Moeskroen aandrong in de tweede helft en lanceerde met een verre uittrap op de openingstreffer van Najar.

9. Sofiane Hanni (KV Mechelen) : brak de wedstrijd open door vijf minuten voor tijd te scoren. Leverde na de rust ook de perfecte assist op Matthys.

10. Andy Najar (Anderlecht) : speelde geen absolute topmatch, maar was met twee doelpunten in een moeilijke wedstrijd tegen Moeskroen wel erg efficiënt.

1. William Dutoit (STVV) : stuurde zijn ex-coach Yannick Ferrera zonder punten terug naar Luik met een resem beslissende reddingen, vooral in de spannende slotfase van de wedstrijd tegen Standard.2. Junior Edmilson (STVV) : miste een strafschop, maar toch met stip één van de grote uitblinkers bij Sint-Truiden. Razendsnel in de diepte duikend en daardoor al weken de gevaarlijkste Kanarie.3. Kalifa Coulibaly (AA Gent) : profiteerde met een doelpunt en een assist maximaal van de rust die Depoitre werd gegund. Liet zien een waardige wissel te zijn in de Gentse spits.4. Hans Vanaken (Club Brugge) : had een voetje in zo goed als alle Brugse kansen. Verliet het Kuipje zonder een of twee assists achter zijn naam, enkel en alleen door de gebrekkige afwerking van zijn ploegmaats.5. Ayanda Patosi (Lokeren OV) : besliste de wedstrijd in het voordeel van Lokeren met een assist en een doelpunt. Hij heeft met 4 doelpunten en 3 assists al een voet in de helft van de Lokerse goals.6. Gohi Cyriac (KV Oostende) : forceerde in Charleroi in de absolute slotminuut met een individuele actie een strafschop en trapte die ook nog zelf binnen. Scoorde zelf al voor de negende keer dit seizoen.7. Christophe Lepoint (Waasland-Beveren) : scoorde al zijn zesde goal van het seizoen en gaf ook zijn tweede assist. Opmerkelijk voor een verdedigende middenvelder.8. Silvio Proto (Anderlecht) : voorkwam de gelijkmaker toen Moeskroen aandrong in de tweede helft en lanceerde met een verre uittrap op de openingstreffer van Najar.9. Sofiane Hanni (KV Mechelen) : brak de wedstrijd open door vijf minuten voor tijd te scoren. Leverde na de rust ook de perfecte assist op Matthys.10. Andy Najar (Anderlecht) : speelde geen absolute topmatch, maar was met twee doelpunten in een moeilijke wedstrijd tegen Moeskroen wel erg efficiënt.