1. Thorgan Hazard (SV Zulte Waregem) : strooide met een goal en drie assists op stilstaande fases nog wat extra zout in de wonde van Anderlecht, dat hem niet kon halen.

2. Logan Bailly (OH Leuven) : droomt stiekem nog van de stek als derde doelman voor het WK in Brazilië. Heer en meester in de zestien meter, paraat op pogingen van Monachello en D'Haene. Ook penalty gestopt van Mertens.

3. Aleksandar Mitrovic (Anderlecht) : bewees in een helft waarom Anderlecht 5 miljoen euro neertelde. Met zijn duelkracht een constante gesel.

4. Alexander Scholz (Lokeren OV) : speelde zo kort op de beweeglijke Depoitre dat Oostende amper een aanspeelpunt had. Toonde zich bovendien secuur in het uitvoetballen.

5. Ibrahima Cissé (Standard) : in een heel concurrentieel middenveld toonde hij uitgebreid zijn technische bagage en bleef hij bijzonder kalm in de balrecuperatie.

6. Denis Odoi (Lokeren OV) : als rechtsvoetige linkerverdediger vindt hij toch altijd de voetballende oplossingen en valt hij defensief zelden op een fout te betrappen.

7. Kanu (Standard) : opnieuw zo sterk als een rots, hield zich verdedigend goed staande, want hij won alle duels van Ivan Santini.

8. Gaël Etock (Cercle Brugge) : bezorgde net als in Lier zijn team met een goede invalbeurt en doelpunt een punt. Loopt slim tussen de linies, zoekt en vindt altijd de vrijstaande ploegmaat.

9. Sébastien Dewaest (Charleroi) : liet een verzekerde indruk tegenover de fysiek sterke Mboyo en de lepe Vossen. Opvallende eerste wedstrijd.

10. Hannes Van Der Bruggen (AA Gent) : legde lijn in het povere spel van AA Gent, ziet voetbal en laat de anderen rondom hem beter spelen.

1. Thorgan Hazard (SV Zulte Waregem) : strooide met een goal en drie assists op stilstaande fases nog wat extra zout in de wonde van Anderlecht, dat hem niet kon halen. 2. Logan Bailly (OH Leuven) : droomt stiekem nog van de stek als derde doelman voor het WK in Brazilië. Heer en meester in de zestien meter, paraat op pogingen van Monachello en D'Haene. Ook penalty gestopt van Mertens. 3. Aleksandar Mitrovic (Anderlecht) : bewees in een helft waarom Anderlecht 5 miljoen euro neertelde. Met zijn duelkracht een constante gesel. 4. Alexander Scholz (Lokeren OV) : speelde zo kort op de beweeglijke Depoitre dat Oostende amper een aanspeelpunt had. Toonde zich bovendien secuur in het uitvoetballen. 5. Ibrahima Cissé (Standard) : in een heel concurrentieel middenveld toonde hij uitgebreid zijn technische bagage en bleef hij bijzonder kalm in de balrecuperatie. 6. Denis Odoi (Lokeren OV) : als rechtsvoetige linkerverdediger vindt hij toch altijd de voetballende oplossingen en valt hij defensief zelden op een fout te betrappen. 7. Kanu (Standard) : opnieuw zo sterk als een rots, hield zich verdedigend goed staande, want hij won alle duels van Ivan Santini. 8. Gaël Etock (Cercle Brugge) : bezorgde net als in Lier zijn team met een goede invalbeurt en doelpunt een punt. Loopt slim tussen de linies, zoekt en vindt altijd de vrijstaande ploegmaat. 9. Sébastien Dewaest (Charleroi) : liet een verzekerde indruk tegenover de fysiek sterke Mboyo en de lepe Vossen. Opvallende eerste wedstrijd. 10. Hannes Van Der Bruggen (AA Gent) : legde lijn in het povere spel van AA Gent, ziet voetbal en laat de anderen rondom hem beter spelen.