1. Zlatan Ljubijankic (AA Gent) : bijzonder mobiel als targetman diep voorin, goed positiespel, heel collectief denkend en subliem reagerend op de assist van Wallace.

2. Elyaniv Barda (Racing Genk) : scoorde zijn vijftigste goal voor KRC Genk en zorgde ook voor een assist.

3. Ernest Nfor (KV Kortrijk) : lijkt drie longen te hebben. De Kameroense aanvaller was betrokken bij de twee goals tegen Standard en is quasi alleen maar af te stoppen met overtredingen.

4. Maxime Annys (OH Leuven) : speelde een erg degelijke wedstrijd. Defensief ruimde hij heel wat op, offensief zorgde hij voor rust aan de bal. Ook toen OHL met tien viel.

5. Ludovic Buyssens (STVV) : werd niet op zijn gebruikelijke positie uitgespeeld, maar trok heel erg goed zijn streng op de rechtsachter. Op defensief vlak een perfecte wedstrijd.

6. Nebojsa Pavlovic (KV Kortrijk) : speelt op zijn 30e beter dan ook, en dat zonder peetvader Georges Leekens in de buurt. Vroeger enkel een gereputeerde breker, toont de Serviër dit seizoen dat hij ook in de opbouw zijn verdiensten heeft.

7. Eji Kawashima (Lierse): zette een puike partij neer na twee mindere westrijden. Extra gemotiveerd tegen Beerschot of niet, de Japanner bewees nogmaals zijn meerwaarde voor Lierse.

8. Juan 'Melli' Alvarado (AA Gent) : autoritair achterin, zeker met het hoofd. De Spanjaard schuift sterk en gepast in bij balbezit en vormt een geolied geheel met landgenoot Arzo.

9. Jordan Remacle (Club Brugge): het brommertje op links. Rende meermaals van helemaal achteraan tot helemaal voorin en hield op die manier vaak de volledige Mechelse flank aan de praat. Hij was veruit de lastigste klant voor de Malinwa-defensie.

10. David Destorme (KV Mechelen) : niet constant aanwezig en soms ook op wat lakse passing of verdedigend werk te betrappen, maar toch een plek in deze top tien waard door zijn vista, zijn intelligente doorsteekpasses en zijn twee knappe goals. Bijna alle Mechelse gevaar kwam via Destorme.

1. Zlatan Ljubijankic (AA Gent) : bijzonder mobiel als targetman diep voorin, goed positiespel, heel collectief denkend en subliem reagerend op de assist van Wallace. 2. Elyaniv Barda (Racing Genk) : scoorde zijn vijftigste goal voor KRC Genk en zorgde ook voor een assist. 3. Ernest Nfor (KV Kortrijk) : lijkt drie longen te hebben. De Kameroense aanvaller was betrokken bij de twee goals tegen Standard en is quasi alleen maar af te stoppen met overtredingen. 4. Maxime Annys (OH Leuven) : speelde een erg degelijke wedstrijd. Defensief ruimde hij heel wat op, offensief zorgde hij voor rust aan de bal. Ook toen OHL met tien viel. 5. Ludovic Buyssens (STVV) : werd niet op zijn gebruikelijke positie uitgespeeld, maar trok heel erg goed zijn streng op de rechtsachter. Op defensief vlak een perfecte wedstrijd. 6. Nebojsa Pavlovic (KV Kortrijk) : speelt op zijn 30e beter dan ook, en dat zonder peetvader Georges Leekens in de buurt. Vroeger enkel een gereputeerde breker, toont de Serviër dit seizoen dat hij ook in de opbouw zijn verdiensten heeft. 7. Eji Kawashima (Lierse): zette een puike partij neer na twee mindere westrijden. Extra gemotiveerd tegen Beerschot of niet, de Japanner bewees nogmaals zijn meerwaarde voor Lierse. 8. Juan 'Melli' Alvarado (AA Gent) : autoritair achterin, zeker met het hoofd. De Spanjaard schuift sterk en gepast in bij balbezit en vormt een geolied geheel met landgenoot Arzo. 9. Jordan Remacle (Club Brugge): het brommertje op links. Rende meermaals van helemaal achteraan tot helemaal voorin en hield op die manier vaak de volledige Mechelse flank aan de praat. Hij was veruit de lastigste klant voor de Malinwa-defensie. 10. David Destorme (KV Mechelen) : niet constant aanwezig en soms ook op wat lakse passing of verdedigend werk te betrappen, maar toch een plek in deze top tien waard door zijn vista, zijn intelligente doorsteekpasses en zijn twee knappe goals. Bijna alle Mechelse gevaar kwam via Destorme.