Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen haar plaats in 1B opnieuw in. Tot op dit moment was het echter onduidelijk wie het nieuwe project zou gaan leiden.

Christophe Gregoire (41) was als speler actief bij Moeskroen, Gent, Anderlecht, Charleroi en Willem II. Hij speelde ook twee maal voor de Rode Duivels. De voorbije vijf jaar deed hij trainerservaring op in de lagere reeksen bij Sprimont en Seraing.

Tom Van Den Abeele (42) was de voorbije jaren ook al sportief directeur bij STVV en de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Hij krijgt de uitdaging op zijn bord om van Virton een degelijke tweedeklasser te maken. Momenteel heeft de Luxemburgse club welgeteld twee spelers onder contract staan. Er wachten hem dus ongetwijfeld drukke weken.

Virton opent het nieuwe seizoen in 1B op zondag 15 augustus met een thuiswedstrijd tegen Westerlo.

Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen haar plaats in 1B opnieuw in. Tot op dit moment was het echter onduidelijk wie het nieuwe project zou gaan leiden.Christophe Gregoire (41) was als speler actief bij Moeskroen, Gent, Anderlecht, Charleroi en Willem II. Hij speelde ook twee maal voor de Rode Duivels. De voorbije vijf jaar deed hij trainerservaring op in de lagere reeksen bij Sprimont en Seraing. Tom Van Den Abeele (42) was de voorbije jaren ook al sportief directeur bij STVV en de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Hij krijgt de uitdaging op zijn bord om van Virton een degelijke tweedeklasser te maken. Momenteel heeft de Luxemburgse club welgeteld twee spelers onder contract staan. Er wachten hem dus ongetwijfeld drukke weken.Virton opent het nieuwe seizoen in 1B op zondag 15 augustus met een thuiswedstrijd tegen Westerlo.