Sporting Lokeren wil meer supporters naar het stadion lokken en laat daarom de toegangsprijzen gevoelig dalen. Een abonnement wordt tot 25 procent goedkoper in het Daknamstadion.

"Als het ons nu niet lukt om 8.000 mensen te lokken dan zal het ons nooit lukken", gaf voorzitter Roger Lambrecht mee op een persconferentie. "De afgelopen drie jaar speelden wij tweemaal in play-off 1 en pakten wij de beker, maar speelden we slechts voor 6.000 tot 6.500 mensen. Voor de bekerfinale zakten 17.000 fans van Lokeren af naar Brussel. Ik dacht toen dat het ons zou lukken om daarvan een paar duizenden over de streep te halen om een abonnement te kopen, maar dat bleek niet het geval."

Nooit geziene kortingen"Wij geven nu nooit geziene kortingen, zelfs 25 procent, aan wie zich een abonnement komt aanschaffen. Er zijn bovendien nog andere interessante formules. Voor minder dan acht euro zie je bij ons voetbal in eerste klasse. Dat is zelfs minder dan een ticket voor de bioscoop. Wij verlagen onze prijzen om ons toeschouwersaantal gevoelig aan op te drijven. aan de uitbouw van het stadion beginnen we pas aan als het hier elke keer vol zit en er vraag naar meer is. Nu investeren wij in het sportieve luik. Het moet vooreerst op de grasmat goed zijn." (Belga/INM)

Sporting Lokeren wil meer supporters naar het stadion lokken en laat daarom de toegangsprijzen gevoelig dalen. Een abonnement wordt tot 25 procent goedkoper in het Daknamstadion. "Als het ons nu niet lukt om 8.000 mensen te lokken dan zal het ons nooit lukken", gaf voorzitter Roger Lambrecht mee op een persconferentie. "De afgelopen drie jaar speelden wij tweemaal in play-off 1 en pakten wij de beker, maar speelden we slechts voor 6.000 tot 6.500 mensen. Voor de bekerfinale zakten 17.000 fans van Lokeren af naar Brussel. Ik dacht toen dat het ons zou lukken om daarvan een paar duizenden over de streep te halen om een abonnement te kopen, maar dat bleek niet het geval."Nooit geziene kortingen"Wij geven nu nooit geziene kortingen, zelfs 25 procent, aan wie zich een abonnement komt aanschaffen. Er zijn bovendien nog andere interessante formules. Voor minder dan acht euro zie je bij ons voetbal in eerste klasse. Dat is zelfs minder dan een ticket voor de bioscoop. Wij verlagen onze prijzen om ons toeschouwersaantal gevoelig aan op te drijven. aan de uitbouw van het stadion beginnen we pas aan als het hier elke keer vol zit en er vraag naar meer is. Nu investeren wij in het sportieve luik. Het moet vooreerst op de grasmat goed zijn." (Belga/INM)