Lorenzo Staelens heeft bij Cercle Brugge een mondelinge overeenkomst omtrent een contractverlenging. "Wat er ook gebeurt, ik blijf volgend seizoen bij Cercle", bevestigde hij in de gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in Brussel. "Binnenkort heb ik met de club een afspraak om de details van de overeenkomst af te ronden. Ook de contractduur is nog niet bepaald", aldus Staelens.

De 49-jarige Staelens nam begin april het roer in handen na het ontslag van Foeke Booy. Voordien was hij er als assistent-coach aan de slag. Cercle was in de reguliere competitie op de laatste plaats geëindigd en stond na een speeldag in play-off 3 zes punten achter op Beerschot.

'Lorre' gooide het roer echter om in Brugge en dankzij zijn impulsen wonnen ze play-off 3, waardoor Beerschot alsnog rechtstreeks zakte en Cercle in de eindronde met de tweedeklassers voor het behoud in eerste aan het strijden is.

Zondag wonnen ze op de openingsspeeldag alvast overtuigend met een droge 0-3 op het veld van Moeskroen-Péruwelz. Donderdag werkt Cercle in het Koning Boudewijnstadion de Bekerfinale af tegen Racing Genk. (Belga/INM)

Lorenzo Staelens heeft bij Cercle Brugge een mondelinge overeenkomst omtrent een contractverlenging. "Wat er ook gebeurt, ik blijf volgend seizoen bij Cercle", bevestigde hij in de gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in Brussel. "Binnenkort heb ik met de club een afspraak om de details van de overeenkomst af te ronden. Ook de contractduur is nog niet bepaald", aldus Staelens. De 49-jarige Staelens nam begin april het roer in handen na het ontslag van Foeke Booy. Voordien was hij er als assistent-coach aan de slag. Cercle was in de reguliere competitie op de laatste plaats geëindigd en stond na een speeldag in play-off 3 zes punten achter op Beerschot. 'Lorre' gooide het roer echter om in Brugge en dankzij zijn impulsen wonnen ze play-off 3, waardoor Beerschot alsnog rechtstreeks zakte en Cercle in de eindronde met de tweedeklassers voor het behoud in eerste aan het strijden is. Zondag wonnen ze op de openingsspeeldag alvast overtuigend met een droge 0-3 op het veld van Moeskroen-Péruwelz. Donderdag werkt Cercle in het Koning Boudewijnstadion de Bekerfinale af tegen Racing Genk. (Belga/INM)