De Luikse vrouwen gingen op de laatste speeldag met 0-2 winnen op het veld van RSC Anderlecht dankzij doelpunten van Red Flame Aline Zeler (2.) en de Nederlandse Sanne Schoenmakers (76.).

Door de zege pakt Standard zijn zesde opeenvolgende landstitel. In de eindstand heeft de Luikse recordkampioen een voorsprong van zes punten op SK Lierse, dat met 1-0 verloor bij AA Gent. RSC Anderlecht, dat na de reguliere competitie bovenaan het klassement stond, strandt op de derde plaats.

De Super League is de opvolger van de in 2015 opgedoekte BeNe League, waaraan ook Nederlandse teams deelnamen.

(Belga/RR)

De Luikse vrouwen gingen op de laatste speeldag met 0-2 winnen op het veld van RSC Anderlecht dankzij doelpunten van Red Flame Aline Zeler (2.) en de Nederlandse Sanne Schoenmakers (76.). Door de zege pakt Standard zijn zesde opeenvolgende landstitel. In de eindstand heeft de Luikse recordkampioen een voorsprong van zes punten op SK Lierse, dat met 1-0 verloor bij AA Gent. RSC Anderlecht, dat na de reguliere competitie bovenaan het klassement stond, strandt op de derde plaats. De Super League is de opvolger van de in 2015 opgedoekte BeNe League, waaraan ook Nederlandse teams deelnamen. (Belga/RR)