De Luikenaars kwamen in de 27e minuut op achterstand. Teddy Chevalier knalde een slecht weggewerkte bal via de lat binnen, zijn vierde doelpunt in vier wedstrijden.

Vier minuten voor rust mochten de West-Vlamingen Dimitrios Goutas bedanken. De Griekse verdediger redde een poging van Ishak Belfodil op de lijn. Meteen daarna werd de treffer van Renaud Emond terecht afgekeurd voor buitenspel.

In de 54e minuut kwam KV Kortrijk 0-2 voor. Op aangeven van Chevalier schoof Idriss Saadi het leer voorbij Jean-François Gillet.

Twintig minuten later mocht de Standard-doelman zich opnieuw omdraaien, na een knappe volley van Saadi. De moedeloze Rouches zagen nadien de resterende tijd wegtikken. Onder boegeroep maakte ref Lambrechts een einde aan de wedstrijd.

Racing Genk boekte zaterdag een 1-0 zege tegen Moeskroen. In de andere wedstrijd om 20u00 won Waasland-Beveren met 0-2 bij Eupen. KV Oostende klopte even later KV Mechelen met 2-0 . Lokeren en Anderlecht openden de 25e speeldag vrijdag met een 0-0 gelijkspel.

De Luikenaars kwamen in de 27e minuut op achterstand. Teddy Chevalier knalde een slecht weggewerkte bal via de lat binnen, zijn vierde doelpunt in vier wedstrijden. Vier minuten voor rust mochten de West-Vlamingen Dimitrios Goutas bedanken. De Griekse verdediger redde een poging van Ishak Belfodil op de lijn. Meteen daarna werd de treffer van Renaud Emond terecht afgekeurd voor buitenspel. In de 54e minuut kwam KV Kortrijk 0-2 voor. Op aangeven van Chevalier schoof Idriss Saadi het leer voorbij Jean-François Gillet. Twintig minuten later mocht de Standard-doelman zich opnieuw omdraaien, na een knappe volley van Saadi. De moedeloze Rouches zagen nadien de resterende tijd wegtikken. Onder boegeroep maakte ref Lambrechts een einde aan de wedstrijd. Racing Genk boekte zaterdag een 1-0 zege tegen Moeskroen. In de andere wedstrijd om 20u00 won Waasland-Beveren met 0-2 bij Eupen. KV Oostende klopte even later KV Mechelen met 2-0 . Lokeren en Anderlecht openden de 25e speeldag vrijdag met een 0-0 gelijkspel.