Alleen deed Standard dat niet, waardoor het zich veroordeeld ziet tot scherprechter in de titelstrijd. Het gaat nog op bezoek bij Anderlecht en Gent. Winst van Standard bij paarswit zet de Buffalo's in een zetel, op voorwaarde dat die komend weekend niet ten onder gaan in Brugge.

Verliest Standard in Brussel, dan heeft Anderlecht plots weer het eigen lot in handen en maakt het, net als een jaar geleden in een forse en onverwachte eindjump het verschil.

Hoe dan ook kan Standard alleen maar betreuren dat het na een sterk begin van de play-offs en een sterk einde een paar keer flets acteerde. Het heeft zelf een uniek scenario na een moeizaam seizoen in de vuilnisbak gegooid.

Bij Kortrijk valt af te wachten hoe de trainersgeruchten een invloed hebben op de prestaties in de resterende wedstrijden. Yves Vanderhaeghe zal zich nog herinneren hoe hard er voor het seizoen bij het bestuur getwijfeld werd aan zijn bekwaamheid als hoofdtrainer. Uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee, maar hoe reageert dat bestuur - als het al niet vervangen is door een buitenlandse investeerder- wanneer het volgend seizoen zonder een paar boegbeelden in de ploeg wat minder gaat?

Eens te meer zet deze speeldag in PO1 alle conclusies van de vorige speeldag op zijn kop. Dat gebeurt nu al een aantal weken naeen. Twee weken geleden kwam Club het best uit het duel met Gent, voor deze speeldag leek Gent door de nederlaag van Club in Luik op weg om zijn voorsprong te consolideren en zat de kans er in dat Anderlecht definitief uit koers geslagen werd.

Je maakt evenveel kans om volgende week de lotto te winnen als nu te voorspellen wie na volgend weekend de grote winnaar zal zijn.

Alleen deed Standard dat niet, waardoor het zich veroordeeld ziet tot scherprechter in de titelstrijd. Het gaat nog op bezoek bij Anderlecht en Gent. Winst van Standard bij paarswit zet de Buffalo's in een zetel, op voorwaarde dat die komend weekend niet ten onder gaan in Brugge.Verliest Standard in Brussel, dan heeft Anderlecht plots weer het eigen lot in handen en maakt het, net als een jaar geleden in een forse en onverwachte eindjump het verschil.Hoe dan ook kan Standard alleen maar betreuren dat het na een sterk begin van de play-offs en een sterk einde een paar keer flets acteerde. Het heeft zelf een uniek scenario na een moeizaam seizoen in de vuilnisbak gegooid.Bij Kortrijk valt af te wachten hoe de trainersgeruchten een invloed hebben op de prestaties in de resterende wedstrijden. Yves Vanderhaeghe zal zich nog herinneren hoe hard er voor het seizoen bij het bestuur getwijfeld werd aan zijn bekwaamheid als hoofdtrainer. Uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee, maar hoe reageert dat bestuur - als het al niet vervangen is door een buitenlandse investeerder- wanneer het volgend seizoen zonder een paar boegbeelden in de ploeg wat minder gaat?Eens te meer zet deze speeldag in PO1 alle conclusies van de vorige speeldag op zijn kop. Dat gebeurt nu al een aantal weken naeen. Twee weken geleden kwam Club het best uit het duel met Gent, voor deze speeldag leek Gent door de nederlaag van Club in Luik op weg om zijn voorsprong te consolideren en zat de kans er in dat Anderlecht definitief uit koers geslagen werd.Je maakt evenveel kans om volgende week de lotto te winnen als nu te voorspellen wie na volgend weekend de grote winnaar zal zijn.