Er werd in onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

Zesde nederlaag

"Gezien de negatieve resultaten was dit onvermijdelijk", meldt Standard op zijn website. "Het is erg jammer dat er zo snel een einde aan moest komen. Jans slaagde erin om snel een fantastische band met spelers staf en supporters te smeden. Helaas bleven de gewenste resultaten uit."

Standard ging op de elfde speeldag met 3-1 de boot in bij Bergen. Het was de vijfde nederlaag in zes wedstrijden. Met 13 punten is Standard twaalfde in de stand, op negen punten van de leiders Club Brugge en RSC Anderlecht.

Felice Mazzu opvolger?Standard is de eerste club in de Belgische eerste klasse die dit seizoen van trainer wisselt. De Rouches praatten al met Felice Mazzu (46), de trainer van WS Woluwe, de leider in tweede klasse. Maar een akkoord is er nog niet.

Jans volgde bij Standard dit seizoen José Riga op. Hij kwam over van het Nederlandse Heerenveen, waar hij sinds 2010 aan het roer stond. Voordien was hij acht seizoenen lang de trainer van FC Groningen. (Belga/KVDA)

Er werd in onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen. Zesde nederlaag "Gezien de negatieve resultaten was dit onvermijdelijk", meldt Standard op zijn website. "Het is erg jammer dat er zo snel een einde aan moest komen. Jans slaagde erin om snel een fantastische band met spelers staf en supporters te smeden. Helaas bleven de gewenste resultaten uit." Standard ging op de elfde speeldag met 3-1 de boot in bij Bergen. Het was de vijfde nederlaag in zes wedstrijden. Met 13 punten is Standard twaalfde in de stand, op negen punten van de leiders Club Brugge en RSC Anderlecht. Felice Mazzu opvolger?Standard is de eerste club in de Belgische eerste klasse die dit seizoen van trainer wisselt. De Rouches praatten al met Felice Mazzu (46), de trainer van WS Woluwe, de leider in tweede klasse. Maar een akkoord is er nog niet. Jans volgde bij Standard dit seizoen José Riga op. Hij kwam over van het Nederlandse Heerenveen, waar hij sinds 2010 aan het roer stond. Voordien was hij acht seizoenen lang de trainer van FC Groningen. (Belga/KVDA)