Bij de rust stond de thuisploeg 1-0 voor. Geoffrey Mujangi Bia (14e en 77e), Adrien Trebel (52e) en Igor De Camargo (56e) namen de doelpunten voor hun rekening.

In de topper van de zevende speeldag nam landskampioen RSC Anderlecht eerder op de dag met 3-1 de maat van Club Brugge. Leider AA Gent speelde vrijdag al 1-1 gelijk tegen Charleroi.

Met nog drie speeldagen te gaan heeft Gent (43 ptn) twee punten voor op Anderlecht en Club Brugge (41). Standard volgt met 36 punten. Charleroi en Kortrijk sluiten met 33 punten de rangen.

Volgende week zondag trekt Gent naar Brugge voor zijn wedstrijd van de achtste speeldag. Anderlecht ontvangt dan Standard en Charleroi neemt het tegen Kortrijk op. (Belga/BO)

Bij de rust stond de thuisploeg 1-0 voor. Geoffrey Mujangi Bia (14e en 77e), Adrien Trebel (52e) en Igor De Camargo (56e) namen de doelpunten voor hun rekening. In de topper van de zevende speeldag nam landskampioen RSC Anderlecht eerder op de dag met 3-1 de maat van Club Brugge. Leider AA Gent speelde vrijdag al 1-1 gelijk tegen Charleroi. Met nog drie speeldagen te gaan heeft Gent (43 ptn) twee punten voor op Anderlecht en Club Brugge (41). Standard volgt met 36 punten. Charleroi en Kortrijk sluiten met 33 punten de rangen. Volgende week zondag trekt Gent naar Brugge voor zijn wedstrijd van de achtste speeldag. Anderlecht ontvangt dan Standard en Charleroi neemt het tegen Kortrijk op. (Belga/BO)