"Ik heb het elftal in mijn hoofd, maar geef het niet vrij. Laat ons stellen dat ik veel opties heb," lachte Wilmots na afloop van de laatste training met het oog op de WK-kwalificatiewedstrijden in het Koning Boudewijnstadion. Een van de vragen die open blijven, is of Eden Hazard mag starten tegen Schotland.

Zondag trainden Kevin Mirallas en Vincent Kompany nog apart en werd Nicolas Lombaerts rust gegund. Vandaag kon Wilmots op 23 fitte Duivels rekenen. "Alle kleine blessures zijn opgelost. Ik kan op een (op de eerder afgehaakte Marouane Fellaini en Romelu Lukaku na, nvdr) volledig fitte kern rekenen".

Wilmots waarschuwt voor overdreven optimisme na de knappe zege in Servië (0-3) vrijdag. "We hebben tegen de Schotten een snelle balcirculatie en efficiëntie nodig. Zo makkelijk zal het heus niet worden. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd".

Schotse zorgen Schotland komt met zorgen naar Brussel afgereisd. De Schotten puurden uit hun eerste drie kwalificatiewedstrijden in groep A slechts twee puntjes en moeten iets rapen tegen de Rode Duivels. Thuiswedstrijden tegen Servië (0-0) en Macedonië (1-1) leverden twee gelijke spelen op, in Wales werd in extremis met 2-1 verloren.

"Ik heb al langer gezegd dat dit een moeilijke groep is", stelde Wilmots. "Je mag je ook niet blindstaren op de stand. De Schotten hadden immers ook kunnen winnen tegen Servië en Wales, en hadden best meer punten kunnen hebben".

Vermaelen heeft volste vertrouwen

Thomas Vermaelen kijkt alvast met veel vertrouwen uit naar de confrontatie met de Schotten. "Ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop, we hebben immers de kwaliteiten om deze wedstrijd te winnen", zei de verdediger na de training.

"Toch zal het niet makkelijk worden. De Schotten spelen altijd voor de volle 100 procent voor hun vaderland. Na hun zwakke start komen zij naar Brussel afgereisd om punten te pakken. We mogen hen niet onderschatten. Veel van hun spelers komen uit in de Premier League en ze hebben een ervaren ploeg". (Belga/KVDA)

"Ik heb het elftal in mijn hoofd, maar geef het niet vrij. Laat ons stellen dat ik veel opties heb," lachte Wilmots na afloop van de laatste training met het oog op de WK-kwalificatiewedstrijden in het Koning Boudewijnstadion. Een van de vragen die open blijven, is of Eden Hazard mag starten tegen Schotland. Zondag trainden Kevin Mirallas en Vincent Kompany nog apart en werd Nicolas Lombaerts rust gegund. Vandaag kon Wilmots op 23 fitte Duivels rekenen. "Alle kleine blessures zijn opgelost. Ik kan op een (op de eerder afgehaakte Marouane Fellaini en Romelu Lukaku na, nvdr) volledig fitte kern rekenen". Wilmots waarschuwt voor overdreven optimisme na de knappe zege in Servië (0-3) vrijdag. "We hebben tegen de Schotten een snelle balcirculatie en efficiëntie nodig. Zo makkelijk zal het heus niet worden. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd". Schotse zorgen Schotland komt met zorgen naar Brussel afgereisd. De Schotten puurden uit hun eerste drie kwalificatiewedstrijden in groep A slechts twee puntjes en moeten iets rapen tegen de Rode Duivels. Thuiswedstrijden tegen Servië (0-0) en Macedonië (1-1) leverden twee gelijke spelen op, in Wales werd in extremis met 2-1 verloren. "Ik heb al langer gezegd dat dit een moeilijke groep is", stelde Wilmots. "Je mag je ook niet blindstaren op de stand. De Schotten hadden immers ook kunnen winnen tegen Servië en Wales, en hadden best meer punten kunnen hebben". Vermaelen heeft volste vertrouwen Thomas Vermaelen kijkt alvast met veel vertrouwen uit naar de confrontatie met de Schotten. "Ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop, we hebben immers de kwaliteiten om deze wedstrijd te winnen", zei de verdediger na de training. "Toch zal het niet makkelijk worden. De Schotten spelen altijd voor de volle 100 procent voor hun vaderland. Na hun zwakke start komen zij naar Brussel afgereisd om punten te pakken. We mogen hen niet onderschatten. Veel van hun spelers komen uit in de Premier League en ze hebben een ervaren ploeg". (Belga/KVDA)