Nu het doek gevallen is over de competitie, kunnen we de hoofdrolspelers van het seizoen 2019/20 in de bloemetjes zetten. Sport/Voetbalmagazine reikt volgende week op sportmagazine.be zijn Pro League Awards uit en u kan mee in de jury zitten.

Wat moet u daarvoor doen? Eenvoudig: hieronder uw stem uitbrengen op de vijf categorieën: keeper van het seizoen, trainer van het seizoen, belofte van het seizoen, speler van het seizoen en elftal van het seizoen. U krijgt telkens een voorselectie van vijf spelers, waaruit u er eentje mag pikken.

Uw stem zal voor vijftig procent meetellen! Volgende week onthullen we van maandag tot vrijdag de winnaars van elke categorie.

Nu het doek gevallen is over de competitie, kunnen we de hoofdrolspelers van het seizoen 2019/20 in de bloemetjes zetten. Sport/Voetbalmagazine reikt volgende week op sportmagazine.be zijn Pro League Awards uit en u kan mee in de jury zitten. Wat moet u daarvoor doen? Eenvoudig: hieronder uw stem uitbrengen op de vijf categorieën: keeper van het seizoen, trainer van het seizoen, belofte van het seizoen, speler van het seizoen en elftal van het seizoen. U krijgt telkens een voorselectie van vijf spelers, waaruit u er eentje mag pikken. Uw stem zal voor vijftig procent meetellen! Volgende week onthullen we van maandag tot vrijdag de winnaars van elke categorie.