Dat bevestigt Anderlecht via Twitter. Volgens trainer Besnik Hasi zal de Rode Duivel starten, maar niet de volledige wedstrijd spelen.

Defour, die overkwam van FC Porto, tekende eerder deze maand een contract voor vijf seizoenen bij de landskampioen. Tegen Westerlo vorig weekend was hij de 26-jarige middenvelder nog niet speelgerechtigd.

Conditie

Achter het niveau van Defour staan nog vraagtekens. Zijn seizoenen bij FC Porto werden een opeenvolging van hoop en teleurstelling.

Zijn laatste twee jaar in loondienst bij Standard waren ook al niet van de beste, voor een groot deel door blessures.

Najar niet

Paars-wit kan zondag geen beroep doen op Andy Najar. De Hondurese international sukkelt met een teenblessure en moet daardoor verstek geven voor het duel.(KVDA/TB)

Dat bevestigt Anderlecht via Twitter. Volgens trainer Besnik Hasi zal de Rode Duivel starten, maar niet de volledige wedstrijd spelen.Defour, die overkwam van FC Porto, tekende eerder deze maand een contract voor vijf seizoenen bij de landskampioen. Tegen Westerlo vorig weekend was hij de 26-jarige middenvelder nog niet speelgerechtigd.Achter het niveau van Defour staan nog vraagtekens. Zijn seizoenen bij FC Porto werden een opeenvolging van hoop en teleurstelling. Zijn laatste twee jaar in loondienst bij Standard waren ook al niet van de beste, voor een groot deel door blessures. Paars-wit kan zondag geen beroep doen op Andy Najar. De Hondurese international sukkelt met een teenblessure en moet daardoor verstek geven voor het duel.(KVDA/TB)