De Limburgse club, die recent werd overgenomen door het Japanse onlinebedrijf DMM, stelde maandag ook al de Japanse oud-voetballer Takayuki Tateishi aan als nieuwe CEO.

'Vanaf 1 februari 2018 gaat STVV een partnership aan met J League Division 2 Club Fagiano Okayama', klinkt het op de website van de Truienaars. 'Het doel van dit partnership is het verder ontwikkelen en uitwisselen van kennis rond HR over spelers en de technische en commerciële staf, het uitwisselen van sportieve en commerciële kennis en het ontwikkelen van een scoutingsnetwerk in Europa en Azië.'

Okayama staat momenteel achttiende in de Japanse tweede klasse. STVV staat in de Jupiler Pro League nog steeds zesde, met twee punten meer dan nummer zeven Racing Genk.

De Limburgse club, die recent werd overgenomen door het Japanse onlinebedrijf DMM, stelde maandag ook al de Japanse oud-voetballer Takayuki Tateishi aan als nieuwe CEO.'Vanaf 1 februari 2018 gaat STVV een partnership aan met J League Division 2 Club Fagiano Okayama', klinkt het op de website van de Truienaars. 'Het doel van dit partnership is het verder ontwikkelen en uitwisselen van kennis rond HR over spelers en de technische en commerciële staf, het uitwisselen van sportieve en commerciële kennis en het ontwikkelen van een scoutingsnetwerk in Europa en Azië.' Okayama staat momenteel achttiende in de Japanse tweede klasse. STVV staat in de Jupiler Pro League nog steeds zesde, met twee punten meer dan nummer zeven Racing Genk.