"Om het in goed Frans te stellen: de mayonaise pakt voorlopig niet", beaamt Bart Lammens, sinds begin dit jaar voorzitter van STVV.

Weinig bevorderlijk was de soap rond Reza, die lang weg wilde en uiteindelijk pas na Nieuwjaar naar Standard trekt. Geen ideale situatie, bevestigt Lammens. "We waren gebonden aan een akkoord tussen Reza en het voormalige bestuur. Ik kan wel zeggen dat Reza op en top gemotiveerd is voor zijn laatste maanden hier, alleen moeten we hem vaak missen omdat hij Iraans international is."

Harde woorden van Brepoels

Ook het vertrouwen tussen Guido Brepoels en zijn groep leek ver weg. De coach nam zijn spelersgroep wekenlang in bescherming, maar na de 0-0 thuis tegen Heist wees hij ze duidelijk met de vinger: "Sommige spelers jagen de supporters weg."

Lammens: "Dat is het psychologische spel van een trainer die alle mogelijke manieren aangrijpt om iets los te maken bij zijn spelers. De excuses zijn op, was de boodschap. Het is nu aan hen om op te staan en toch nog de eindronde te halen. Het leek misschien hard in de media, maar de groep is er goed mee omgesprongen."

Met de 2-0 tegen Wezet werd afgelopen weekend een eerste stap op weg naar de relance gezet. (JD)

"Om het in goed Frans te stellen: de mayonaise pakt voorlopig niet", beaamt Bart Lammens, sinds begin dit jaar voorzitter van STVV.Weinig bevorderlijk was de soap rond Reza, die lang weg wilde en uiteindelijk pas na Nieuwjaar naar Standard trekt. Geen ideale situatie, bevestigt Lammens. "We waren gebonden aan een akkoord tussen Reza en het voormalige bestuur. Ik kan wel zeggen dat Reza op en top gemotiveerd is voor zijn laatste maanden hier, alleen moeten we hem vaak missen omdat hij Iraans international is."Harde woorden van BrepoelsOok het vertrouwen tussen Guido Brepoels en zijn groep leek ver weg. De coach nam zijn spelersgroep wekenlang in bescherming, maar na de 0-0 thuis tegen Heist wees hij ze duidelijk met de vinger: "Sommige spelers jagen de supporters weg." Lammens: "Dat is het psychologische spel van een trainer die alle mogelijke manieren aangrijpt om iets los te maken bij zijn spelers. De excuses zijn op, was de boodschap. Het is nu aan hen om op te staan en toch nog de eindronde te halen. Het leek misschien hard in de media, maar de groep is er goed mee omgesprongen." Met de 2-0 tegen Wezet werd afgelopen weekend een eerste stap op weg naar de relance gezet. (JD)