De nationale ploeg werd feestelijk onthaald op de luchthaven en mocht in een speciaal door Brussels Arlines omgedoopt Red Devils toestel stappen.

Een Airbus A320 kreeg de Belgische driekleur en het Rode Duivels logo aangemeten. Het vliegtuig werd nog bestickerd door vijf mensen gedurende acht uur. De brandweer kwam ter plaatse om het vliegtuig te dopen.

"We zijn super trots dat we als Belgische nationale maatschappij onze Rode Duivels opnieuw naar hun bestemming mogen vliegen. In mei dit jaar vloog het team ook al met ons naar New York voor hun vriendschappelijke match tegen de Amerikaanse nationale ploeg", legt Lars Redeligx uit, CCO van Brussels Airlines. "We hopen dat de Rode Duivels deze week een even mooi resultaat kunnen neerzetten als in de VS."

Laatste Duiveluitdaging

Alles kaderde in de zevende en laatste Duiveluitdaging van de Voetbalbond. Fans moesten zich op de Facebook-pagina van de Rode Duivels registreren. Er was op het tarmac in Zaventem ook randanimatie voorzien. Zo zond radiozender Studio Brussel rechtstreeks uit van op het tarmac en was er een optreden van Daan.

De Rode Duivels komen woensdagavond aan in Zagreb. Donderdag trainen ze om 18u in het Maksimirstadion, de belangrijke WK-kwalificatiepartij tegen Kroatië is voor vrijdag (18u). Slepen de Belgen minstens een punt uit de brand, mogen ze hun WK-tickets boeken. (Belga/AVE)

De nationale ploeg werd feestelijk onthaald op de luchthaven en mocht in een speciaal door Brussels Arlines omgedoopt Red Devils toestel stappen.Een Airbus A320 kreeg de Belgische driekleur en het Rode Duivels logo aangemeten. Het vliegtuig werd nog bestickerd door vijf mensen gedurende acht uur. De brandweer kwam ter plaatse om het vliegtuig te dopen."We zijn super trots dat we als Belgische nationale maatschappij onze Rode Duivels opnieuw naar hun bestemming mogen vliegen. In mei dit jaar vloog het team ook al met ons naar New York voor hun vriendschappelijke match tegen de Amerikaanse nationale ploeg", legt Lars Redeligx uit, CCO van Brussels Airlines. "We hopen dat de Rode Duivels deze week een even mooi resultaat kunnen neerzetten als in de VS." Laatste DuiveluitdagingAlles kaderde in de zevende en laatste Duiveluitdaging van de Voetbalbond. Fans moesten zich op de Facebook-pagina van de Rode Duivels registreren. Er was op het tarmac in Zaventem ook randanimatie voorzien. Zo zond radiozender Studio Brussel rechtstreeks uit van op het tarmac en was er een optreden van Daan. De Rode Duivels komen woensdagavond aan in Zagreb. Donderdag trainen ze om 18u in het Maksimirstadion, de belangrijke WK-kwalificatiepartij tegen Kroatië is voor vrijdag (18u). Slepen de Belgen minstens een punt uit de brand, mogen ze hun WK-tickets boeken. (Belga/AVE)