1. Teddy Chevalier (Kortrijk) : drie goals en een assist, veel efficiënter kan je niet zijn. Teddy, toegezongen door een heel stadion, voelt zich geliefd in Kortrijk en drukt zijn dank uit in prestaties.

2. Aleksandar Bjelica (Oostende) : kreeg amper weerwerk op zijn linkerflank van een zwakke Appiah en een met zichzelf worstelende Chipciu. De Servische Nederlander voetbalde als in zijn beste periode bij KV Mechelen en was rechtstreeks betrokken bij de twee doelpunten.

3. Davy Roef (Waasland-Beveren): zijn ploeg een punt pakte tegen de leider, bij is grotendeels dankzij de jonge goalie. Was alleen te kloppen vanaf de penaltystip.

4. Hannes Van Der Bruggen (Kortrijk) : samen met Makarenko domineerde hij het nochtans stugge middenveld van Antwerp. Niet door de fysieke slag aan te gaan, maar op techniek en spelintelligentie. Op een lastig veld bovendien zeer accuraat in de passing.

5. Taiwo Awoniyi (Mouscron) : de Liverpoolhuurling woog in zijn eentje op de Standarddefensie en kan met twee goals en een assist prima cijfers voorleggen.

6. Mehdi Carcela (Standard) : de Marokkaanse Belg heeft nog niets aan klasse ingeboet. Zette met de aansluitingstreffer (3-3) Sclessin in vuur en vlam. Wat uiteindelijk nog tot een dolle slotfase en winst leidde.

7. Yannick Thoelen (Gent) : tweede basisplaats en meteen ook goed voor een tweede clean sheet in doel, als vervanger voor de zieke Kalinic. Werd geholpen door de doelhout en zijn centrale verdedigers, maar straalde veel vertrouwen uit.

8. Hassane Bandé (Mechelen) : miste een enorme kans, maar was bij de thuisploeg de enige die het verschil kon maken. Eerst als diepe spits, later in de match vanaf de flank.

9. Dieumerci Ndongala (Genk) : niet meteen het Genk-DNA, maar wel voor de tweede keer beslissend in zijn eerste twee wedstrijden en doorlopend gevaarlijk vanaf de rechterflank.

10. Steve De Ridder (Lokeren) : lukte net als in de heenmatch een snelle treffer, die zijn ploeg wat ademruimte gaf. Knapte nadien gedisciplineerd zijn defensief werk op en hield vaak goed de bal bij.

1. Teddy Chevalier (Kortrijk) : drie goals en een assist, veel efficiënter kan je niet zijn. Teddy, toegezongen door een heel stadion, voelt zich geliefd in Kortrijk en drukt zijn dank uit in prestaties.2. Aleksandar Bjelica (Oostende) : kreeg amper weerwerk op zijn linkerflank van een zwakke Appiah en een met zichzelf worstelende Chipciu. De Servische Nederlander voetbalde als in zijn beste periode bij KV Mechelen en was rechtstreeks betrokken bij de twee doelpunten. 3. Davy Roef (Waasland-Beveren): zijn ploeg een punt pakte tegen de leider, bij is grotendeels dankzij de jonge goalie. Was alleen te kloppen vanaf de penaltystip.4. Hannes Van Der Bruggen (Kortrijk) : samen met Makarenko domineerde hij het nochtans stugge middenveld van Antwerp. Niet door de fysieke slag aan te gaan, maar op techniek en spelintelligentie. Op een lastig veld bovendien zeer accuraat in de passing.5. Taiwo Awoniyi (Mouscron) : de Liverpoolhuurling woog in zijn eentje op de Standarddefensie en kan met twee goals en een assist prima cijfers voorleggen.6. Mehdi Carcela (Standard) : de Marokkaanse Belg heeft nog niets aan klasse ingeboet. Zette met de aansluitingstreffer (3-3) Sclessin in vuur en vlam. Wat uiteindelijk nog tot een dolle slotfase en winst leidde.7. Yannick Thoelen (Gent) : tweede basisplaats en meteen ook goed voor een tweede clean sheet in doel, als vervanger voor de zieke Kalinic. Werd geholpen door de doelhout en zijn centrale verdedigers, maar straalde veel vertrouwen uit.8. Hassane Bandé (Mechelen) : miste een enorme kans, maar was bij de thuisploeg de enige die het verschil kon maken. Eerst als diepe spits, later in de match vanaf de flank.9. Dieumerci Ndongala (Genk) : niet meteen het Genk-DNA, maar wel voor de tweede keer beslissend in zijn eerste twee wedstrijden en doorlopend gevaarlijk vanaf de rechterflank.10. Steve De Ridder (Lokeren) : lukte net als in de heenmatch een snelle treffer, die zijn ploeg wat ademruimte gaf. Knapte nadien gedisciplineerd zijn defensief werk op en hield vaak goed de bal bij.