Hij vervoegt het team rond de Serviër, dat ook nog bestaat uit Eric Deflandre (tevens assistent-coach), Philippe Vande Walle (keeperstrainer) en Erik Roex (fysiektrainer), zo melden de Rouches op de clubwebsite.

Verjans, die een verleden heeft bij Anderlecht, ging begin 2016 aan de slag als sportief verantwoordelijke van het opleidingscentrum van de Luikenaars. 'Naast deze nieuwe missie en met de bedoeling om onze jonge spelers langzamerhand te integreren binnen de A-kern, zal Thierry ook de sportieve leiding over de U17, U19 en U21 behouden', luidt het.

Aleksandar Jankovic maakte deze week de overstap van KV Mechelen. Hij is de opvolger van de ontslagen Yannick Ferrera. (Belga/KVDA)

Hij vervoegt het team rond de Serviër, dat ook nog bestaat uit Eric Deflandre (tevens assistent-coach), Philippe Vande Walle (keeperstrainer) en Erik Roex (fysiektrainer), zo melden de Rouches op de clubwebsite. Verjans, die een verleden heeft bij Anderlecht, ging begin 2016 aan de slag als sportief verantwoordelijke van het opleidingscentrum van de Luikenaars. 'Naast deze nieuwe missie en met de bedoeling om onze jonge spelers langzamerhand te integreren binnen de A-kern, zal Thierry ook de sportieve leiding over de U17, U19 en U21 behouden', luidt het. Aleksandar Jankovic maakte deze week de overstap van KV Mechelen. Hij is de opvolger van de ontslagen Yannick Ferrera. (Belga/KVDA)